Halutaan myydä
Verkkokauppa sivutoimiseksi lisätienestiksi tai nykyisen toimintasi laajentamiseksi

Hintapyyntö 14 000
Liikevaihto Liikevaihtoluokka nyt sivutoimisena 5000-10000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Oletko miettinyt verkkokaupan perustamista lisätuloksi tai nykyisen toiminnan laajentamista uudella tuotteella tai kauppapaikalla? Jos sinun vahvin osaaminen olisi somessa ja markkinoinnissa, eikä niinkään teknisessä kaupan rakentamisessa, tässä olisi valmis setti.

TUOTE, VARASTO JA TOIMITUS
- Tuote on todella kompakti varastoida, ja kestää myös kylmää. Eli verkkokauppasi varasto mahtuu eteisen kaappiin eikä vaatimalla vaadi lämmintä tilaa, eli myös autotalli käy hyvin.
- Tuote on kevyt ja litteä eli toimitus mahtuu postilaatikosta. Voit siis valita edullisimman vaihtoehdon kirjepostina tai kirjattuna esim. postin pikkupaketin.
- Tuote on asiakkaalle kustomoitu, joten säästyt täysin palautusprosesseilta.

KAUPPA
- Woocommerce + palvelintila kotimaisella laatutoimittajalla. Kauppa taipuu siis jatkokehityksessä vaikka mihin. Helppo vaihtaa oma toimitus- ja maksutapaintegraatio, mutta valmiina löytyy Chekcout ja Shipit. Autamme omistajamuutosten tekemisessä niin, että saat kaupan pyörimään.

MARKKINOINTI
- Some löytyy (LI ja FB). Tuote on someosaajan unelma – värikäs, näyttävä ja upea kuvauksen kohde! Sopii hyvin vaikuttajamarkkinointiin, woocommercessa tottakai alennuskoodi-ominaisuus.
- Jatkuvasti uudistuva kohderyhmä vauvojen, taaperoiden ja kouluikäisten vanhemmat (toki myös isovanhemmat, kummit ja kaikki lapsille lahjaideoita etsivät).

Somemarkkinointi tehokkain tapa saada kauppaa. Itsellä ajanpuutteen vuoksi mainonnan jatkuva kehittäminen ja edes somen aktiivisena pitäminen ei ole ollut kiitettävällä tasolla. Joku muu, jolla on näihin osaamista saisi samoilla mainoseuroilla moninkertaisen tuloksen, ja vaikuttajamarkkinointi jäi meillä suunnittelun asteelle. Kaikki ideat ja suunnitelman raakileet saa kaupan mukana – käytä jos haluat. Tässä olisi lapsiperhebloggaajalle tai sellaisia tuntevalle upea bisnesmahdollisuus. Toki jos ei valmiiksi tunne, voi aina tutustua yhteistyön merkeissä.

KAUPPAAN KUULUU
- Domain, Woocommerce+palvelin eli itse kauppa kaikkine palikoineen, sometilit
- Tuotevarasto, joka riittää ainakin 6kk.
- Tarraleikkuri(Summa D60) ja painokone (Siser ts1), jolla tuote painetaan.
- Osoitetarra-tulostin ja 1 vuoden vanha läppäri, jolle on asennettuna valmiiksi tarraleikkurin ohjelma.

Avaan mielelläni kiinnostuneen ostajan kanssa talouspuolen. Liikevaihto oli meillä noin 7 000€. Tämä siis hyvin teen mitä ehdin vasemmalla kädellä. Jos sinulla tähän panostaa esim. pari tuntia päivässä, tilanne ja tulos ei ole vertailukelpoinen meidän tekemiseen.

Huomioithan, että näillä laitteilla pystyt tekemään painatuksia myös vaatteisiin, kangaskasseihin tai moniin muihin tuotteisiin. Eli voit kasvattaa tämän kaupan repertuaaria, tai hyödyntää laitteita myös muissa bisneksissä. Me teimme jonkin verran esim polttareihin tiimipaitoja ja painettuja kalsareita tämän varsinaisen kaupan lisäksi. Myös tyylikkäämpiä ideoita laitteiden hyödyntämiseen varmasti löytyy.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.