Halutaan myydä
Valmiiksi tuottava ja brändätty verkkokauppa, asusteet & muoti

Kohdenumero FK60832
Hintapyyntö 9 400
Liikevaihto n. 1000€ / kk (tällä hetkellä autopilotilla, mahdollisuus kasvattaa helposti)
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään valmiiksi tuottava ja hyvin brändätty liiketoiminta ajanpuutteen vuoksi. Täydellinen vaihtoehto, kun haluat lähteä kasvattamaan liiketoimintaa jo valmiilta pohjalta, jossa raskain pohjatyö on hoidettu. Periaatteessa liiketoiminta pyörii pienelläkin ajankäytöllä hyvin automaattisesti, mutta kasvua varten on toki hyvä varata aikaa.

Kyseessä on nuorten ja nuorten aikuisten asusteisiin erikoistunut brändi ja verkkokauppa, joka on ollut toiminnassa 2 vuotta. Alun perin kauppa sai alkunsa, kun huomasimme, että Suomesta ei löytynyt toimijaa, jolta löytäisi kohtuulliseen hintaan tyylikkäitä koruja.

Tähän mennessä olemme palvelleet yli 3300 asiakasta ympäri Suomen ja verkkokaupan myyntiä on kertynyt yhteensä + 70 000 €. Johtuen muista yrityksistämme, emme ole kuitenkaan kerennyt antaa täyttä huomiota tälle, ja tulimme siihen tulokseen, että on parempi myydä liiketoiminta, jos vaan sopiva jatkaja löytyy.

Olemme myymässä liiketoimintaa, emme yhtiötä. Alla erittely, mitä kauppa sisältää:

- Domain: www.feebe.fi

- Shopify-verkkokauppa:
- Valmiiksi kustomoitu, teema on ilmainen
- Hakukoneoptimoidut sivut
- Kaksikielinen (suomi ja englanti)
- Valmiit Klaviyon sähköpostiautomaatiot
- Valmiit integraatiot (FB-Pixel, Google Shopping)
- Analytiikka (Verkkokaupalle optimoitu Google Analytics)

- Instagram-tili ( + 1 100 seuraajaa)

- Kuvamateriaalit
+ 100kpl valmiita ammattivalokuvaajan ottamia (voi käyttää esim. somessa, verkkokaupassa, uutiskirjeissä jne.)

- Varasto
Pääomaa on sitoutunut hyvin maltillisesti varastoon. Tämänhetkiseltä hankintahinnaltaan varaston arvo on n. 1 500 €. Tarkempi luettelo toimitettavissa.

- Mainostilit
Valmiit ammattilaisten luomat asetukset sekä paljon dataa Facebookin sekä Googlen mainostileillä. Helpottaa liikkeelle lähtöä mainoskampanjoiden kanssa. Normaalisti näiden asentaminenkin maksaa, jos ei ole omaa osaamista.

- Postitustarvikkeet
Postituslaatikot, korurasiat logoilla. Halutessasi myös tulostin kaupan päälle.

- Perehdytys järjestelmiin (sisältö sovittavissa)

- Kontaktit tuotteiden valmistajiin


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Sisustus ja huonekaluliikkeen liiketoiminta hyvällä liikepaikalla ja monipuolisilla edustuksilla

Huonekalu- sisustus, valaisin- ja mattokauppaa harjoittava yritys. Tuotevalikoima on laaja. Yrityksellä on yhteistyötä kaikkien suomessa valmistavien toimijoiden kanssa, sijainnista johtuen eivät kilpaile muiden myymälöiden kanssa ja tämä mahdollistaa laajan malliston. Edustus mm. Tempur, Hilding Anders, Jensen, Rowico, Niemen tehtaat, Unico, Pohjanmaan Kaluste, Soft Kaluste, Noronen Finnsoffat yms. Yritys tunnetaan laajalla alueella pitkän iän ja eri liikepaikkojen ansioista. Hyvät ja pitkäaikaiset asiaka...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava hyvin tuottava metallirakenteiden valmistaja kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia hitsattuja putki- ja levyrakenteita Länsi-Suomessa. Yrityksellä on hyvät asiakassuhteet pääasiakkaisiinsa yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi. Asiakkaat ovat ilmaisseet myös halunsa tilata enemmän töitä, jos kapasiteettia olisi tarjolla.Yrittäjät ovat valmiit kilpailukieltoon sekä auttamaan uutta yrittäjää tarpeen mukaan pidemmän tai lyhyemmän siirtymäajan.Tässä siis loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai kasvuhak...

Katso lisätiedot

Miehikkälän Kuljetuskeskus

Myynnissä on Miehikkälän kunnassa Muurikkalan kylässä sijaitseva varastokäytössä oleva kiinteistö. Tilan maapinta-ala on 3,39 hehtaaria.  Kiinteistöllä sijaitsee kaksi rakennusta: vuonna 2000 valmistunut noin 4.000 m²:n eristämätön varastorakennusnoin 140 m²:n parakkirakennus. ...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla pitkään toimineen ja kannattavan toimisto- ja taloustarvikkeiden sekä kalusteisiin erikostuneen yhtiön liiketoiminta.

Yhtiö toimittaa yrityksille ja yhteisöille jokapäiväisessä toimistotyöskentelyssä tarvittavat tarvikkeet. Yhtiö on myös erikoistunut nykyaikaisiin toimistokalusteihin. Yhtiöllä on laaja ja vakaa asiakaskunta. Yhtiön etu on nopea ja kustannustehokas toimitus pääkaupunkiseudulla, ja ketjun kautta yhtiö pystyy myös toimittamaan ympäri koko Suomea. Yhtiö toimittaa myös tarvikkeita ja kalusteita kotitoimistoille, joitten osuus on kasvanut voimakkaasti. Syy myyntiin on eläköityminen....

Katso lisätiedot