Halutaan myydä
Vaippaneuvos.fi verkkokaupan liiketoiminta

Kohdenumero FK60424
Hintapyyntö 6 500
Liikevaihto myyntiä 60 500€ sis. ALV 24%
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään www.vaippaneuvos.fi verkkokauppa Liiketoimintakauppana (ei yritystä) .

Verkkokauppa on 100% Dropshipping ja print on demand kauppa, eli ei vaadi oman varaston pitämistä.

HUOM! Ennenkuin luet eteenpäin, olethan tutustunut verkkokauppaan sen verran että tiedät, että maksettu mainonta on tässä bisneksessä kaikki kaikessa. Eli jotta saat tuloksia, on oltava valmis panostamaan markkinointiin. Pelkästään odottamalla ei kauppaa synny.

Myyntiä kaupan olemassaoloajalta reilut 60 500€. Kauppaa on alettu mainostaa 7/2021. Parhaan kuukauden myynti 19200€, josta nettokate 16%. Koko kaupan ajalta ollaan break even tasolla, joten tässä on erinomainen valmiiksi perustettu brändi ja kauppa tarjolla sellaiselle henkilölle, jolla on aikaa paneutua markkinointiin.

Käytännössä kaikki liikenevä raha tähän mennessä on laitettu markkinointiin, jota on tehty reilulla 18 000 €urolla. Siitä saatu data siirtyy kaupan mukana uudelle omistajalle, joten tämä liiketoiminta lähtee murto-osalla pelkän datan hinnasta! Uusi omistaja pystyy tehdä mm. lookalike yleisöjä heti alusta pitäen, joten kun voittava tuote löytyy, on toimintaa mahdollista skaalata katteellisesti nopeastikkin.

Kaupan mukana siirtyy:
- Brändi.
- Domainit.
- Shopify kauppa.
- Asiakkuudet.
- Facebook ad account.
- Sähköposti omalla domainilla.
- SOME tilit.
- Koulutus toiminnan pyörittämiseen.

Muutamia avainlukuja:
- Myyntiä olemassaoloajalta 60 500€ sis ALV. Parhaina myyntipäivinä ollut myynti 1500€ luokkaa, katteen ollessa karvan alta 400€. Oikealla tuotevalinnalla ja markkinoinnilla on mahdollista saavuttaa taso nopeasti ja mennä reilusti yli sen. Huomio, että valtaosa myynnistä on tehty parin kuukauden aikana. Potentiaalia kasvatukseen on reilusti.
- Asiakkaita kaupalla n. 1000.
- Sähköpostilistalla n. 800 henkilöä.
- Instagram seuraajia hieman yli 1000.
- Facebookissa 380 tykkääjää.

Kauppaan on liitetty kolme eri toimittajaa, joista yksi toimii dropshipping menetelmällä, ja kaksi muuta print-on-demand menetelmällä. Tuotteita pystyy lisäämään napin painauksella lisää niin paljon kuin haluaa, ilman että sidot varastoon senttiäkään pääomaa.

Kysy lisätietoja!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Uudellamaalla erikoisvaraosien vähittäiskaupan yhtiön liiketoiminta. Suurin osa myynnistä tapahtuu oman verkkokaupan kautta.

Yhtiön päätoiminta on myydä varaosia innokkaille elämäntapa harrastajille. Yhtiö on käytännössä ainut toimija Suomessa (jopa maailmassa) omalla tuotealalla. Yhtiön myynnistä jopa 90 % tapahtuu oman nykyaikaisen verkkokaupan kautta. Koska suurin osan myynnistä tapahtuu verkkokaupan kautta, liiketoiminta on täysin siirrettävissä. Oikealle ostajalle tämä on sekä kannattava business että mahdollisuus elää erittäin innokkaiden harrastajien kanssa. Pääsyy myyntiin on yrittäjän halu löytää osaavan jatkajan, joka ...

Katso lisätiedot

Turussa huippupaikalla olevan kukkakaupan liiketoiminta myynnissä!

Myytävänä Turun hautausmaan sisäänkäynnin vierellä sijaitsevan kukkakaupan liiketoiminta kiinteistöineen. Kukkakauppa on tunnettu Kukkaportti -nimellä. Kukkakauppa on palvellut jo vuosia tyytyväisiä asiakkaitaan samalla paikalla ja täten omaa valmiin kattavan asiakaspohjan uudelle yrittäjälle. Liiketoimintaa voi myös helposti kasvattaa pidentämällä aukioloaikoja tai uusien palvelujen avulla. Liike sopii mainiosti niin kokeneemmalle kuin uudellekin yrittäjälle. Nykyinen omistaja auttaa ostajaa pääsemään teho...

Katso lisätiedot

Kansainvälisesti kilpailukykyisten elektroniikkateollisuuden koneiden ja laitteiden valmistus.

Yrityksellä on omaan suunnitteluun pohjautuvia elektroniikkateollisuuden koneita ja laitteita, joita se valmistaa ja markkinoi globaalisti. Valmistus tapahtuu Suomessa ja asiakkaat ovat ympäri maailmaa. Yritys on omassa segmentissään hyvinkin kilpailukykyinen, vaikka se joutuukin kilpailemaan isoja monikansallisia yrityksiä vastaan markkinoilla....

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot