Halutaan myydä
Tuottava verkkokauppa

Kohdenumero FK58939
Hintapyyntö 4 900
Liikevaihto 0-100 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
LELE on muodikkaiden aurinkolasien ja asusteiden verkkokauppa. Valikoimamme on tarkasti valittu seuraamalla julkkisten, sosiaallisen median vaikuttajien sekä verkkoselaimen datan perusteella. LELE perustettiin, sillä kyseisille tuotteille ei ollut jälleenmyyjää Suomessa, eikä ole vieläkään meidän lisäksi. Kysyntä näille tuotteille on kuitenkin suuri ja yritys omistaakin valttikortin markkinoilla, sillä kilpailua ei kummoisin ole Suomen markkinoilla.

Yrityksen kasvaessa ei nuorena yksinyrittäjänä ole tarpeeksi pääomaa, kokemusta tai aikaa viedä brändi uudelle tasolle ensi vuonna. Katsoin yrityksen parhaaksi etsiä jatkaja, jolla on enemmän resursseja kasvattaa yrityksen liikevaihtoa sekä valloittaa suurempi asiakaskunta. LELE on loistava sekä tuottava start up yritys, jolla on paljon potentiaalia kasvaa isoksi innovatiiviseksi muoti verkkokaupaksi. Pohja on luotu ja saat yrityksen avaimet käteen tyylillä. Oletko tarpeeksi rohkea ottaakseen mahdollisuuden vastaan ja tehdä tuloa kokoaikaisesti tai lisätienestinä päivätyön ohella?

Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä minuun lisätiedoista.

LELE SHADES

leleshades.com
(huom. nettikauppaa ollaan juuri muutamassa ensi vuoden yrityssuunitelman ja uuden kokoelman vuoksi. Kaikki uudet muutokset voidaan tehdä uuden omistajan toiveiden mukaan.)

[email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Rengasliike- ja autohuollon palveluita pääkaupunkiseudulla tuottavan yhtiön liiketoiminta

Yhtiö kuuluu ketjuun ja tuottaa autohuolto- sekä rengaspalveluita yksityisten kuluttajien lisäksi vakuutusyhtiöille, pienille ja isoille autoliikkeille sekä leasing yhtiöille.Tarjonta autojen huoltoihin ja renkaisiin liittyvissä palveluissa on kattava. Palveluiden taso ja kokonaisvaltaisuus ovat alansa huippua. Yhtiön palveluita käyttävän asiakkaan kokemus on hiottu huippuunsa ja asiakaskunta kasvaa suositteluiden sekä hyvien kokemusten myötä.Käytössä olevat vuokratilat sijaitsevat keskeisellä paikalla luon...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla pitkään toimineen ja kannattavan toimisto- ja taloustarvikkeiden sekä kalusteisiin erikostuneen yhtiön liiketoiminta.

Yhtiö toimittaa yrityksille ja yhteisöille jokapäiväisessä toimistotyöskentelyssä tarvittavat tarvikkeet. Yhtiö on myös erikoistunut nykyaikaisiin toimistokalusteihin. Yhtiöllä on laaja ja vakaa asiakaskunta. Yhtiön etu on nopea ja kustannustehokas toimitus pääkaupunkiseudulla, ja ketjun kautta yhtiö pystyy myös toimittamaan ympäri koko Suomea. Yhtiö toimittaa myös tarvikkeita ja kalusteita kotitoimistoille, joitten osuus on kasvanut voimakkaasti. Syy myyntiin on eläköityminen....

Katso lisätiedot

Luotettavan kehystyspalvelun yhtiön liiketoiminta keskeisellä sijainnilla Helsingissä.

Yhtiö on lähes 60 vuotta vanha perheyhtiö kehystyspalvelualalla. Toimintaan kuuluu myös taulujen ja sisustustaulujen myynti....

Katso lisätiedot

Kannattava ja kasvava autokorjaamo Jyväskylässä

Hyvin kannattava ja kasvava autokorjaamo, jolla tunnettu liikepaikka. Lisätietoja salassapitosopimusta vastaan....

Katso lisätiedot