Halutaan myydä
Tuottava verkkokauppa

Hintapyyntö 4 900
Liikevaihto 0-100 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
LELE on muodikkaiden aurinkolasien ja asusteiden verkkokauppa. Valikoimamme on tarkasti valittu seuraamalla julkkisten, sosiaallisen median vaikuttajien sekä verkkoselaimen datan perusteella. LELE perustettiin, sillä kyseisille tuotteille ei ollut jälleenmyyjää Suomessa, eikä ole vieläkään meidän lisäksi. Kysyntä näille tuotteille on kuitenkin suuri ja yritys omistaakin valttikortin markkinoilla, sillä kilpailua ei kummoisin ole Suomen markkinoilla.

Yrityksen kasvaessa ei nuorena yksinyrittäjänä ole tarpeeksi pääomaa, kokemusta tai aikaa viedä brändi uudelle tasolle ensi vuonna. Katsoin yrityksen parhaaksi etsiä jatkaja, jolla on enemmän resursseja kasvattaa yrityksen liikevaihtoa sekä valloittaa suurempi asiakaskunta. LELE on loistava sekä tuottava start up yritys, jolla on paljon potentiaalia kasvaa isoksi innovatiiviseksi muoti verkkokaupaksi. Pohja on luotu ja saat yrityksen avaimet käteen tyylillä. Oletko tarpeeksi rohkea ottaakseen mahdollisuuden vastaan ja tehdä tuloa kokoaikaisesti tai lisätienestinä päivätyön ohella?

Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä minuun lisätiedoista.

LELE SHADES

leleshades.com
(huom. nettikauppaa ollaan juuri muutamassa ensi vuoden yrityssuunitelman ja uuden kokoelman vuoksi. Kaikki uudet muutokset voidaan tehdä uuden omistajan toiveiden mukaan.)

leleshades@leleshades.com


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot

Kansainvälinen kasvava teknologiayritys etsii uutta omistajaa!

Yritys on kehittänyt omat laadukkaat korkean teknologian tuotteet asennus-, kuljetus- ja logistiikka-alalle. Asiakkaiden eri käyttötarkoituksiin löytyy valmiit ratkaisut ja lisälaitteet olemassa olevasta tuoteperheestä mutta tarvittaessa tehdään myös asiakastarpeiden mukaan räätälöintiä isompiin projektitoimituksiin. Tuotteiden tekninen ja teollinen suunnittelu sekä viimeistely on tehty korkealuokkaisesti ja tarjoaakin täten hyvän pohjan yrityksen ammattimaiselle brändille, jonka pohjalta on valmiina mm. ta...

Katso lisätiedot

Tontti ja tavaratalo loistavalla sijainnilla kaupungin keskellä. Tallinnasta 50 km, teollisuuskaupungissa, satamaan lähialueella.

Tontti ja tavaratalo loistavalla sijainnilla kaupungin keskellä. Lähiympäristössä ovat liikerakennukset ja kerrostalot. Tallinnasta 50 km, teollisuuskaupungissa, satamaan lähialueella. Tavaratalolla on vakiintunut asiakaskunta. Vakaa kassavirta. Heti mahdollisuus laajentaa tai rakentaa uusi neljäkerroksinen rakennus. Olemassa ovat uusi rakennusprojekti ja rakennuslupa....

Katso lisätiedot

Kaivosoikeudet Suomessa sijaitsevassa graniittikaivoksessa vuoteen 2030 saakka.

Yritys omistaa kaivosoikeudet Suomessa Porin lähellä sijaitsevassa graniittikaivoksessa vuoteen 2030 saakka....

Katso lisätiedot