Halutaan myydä
Toimiva ja kannattava Mototec.fi-verkkokauppa

Hintapyyntö 9 500
Liikevaihto 8000
Taseen loppusumma -
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilökunnan lukumäärä -
Myydään valmiiksi rakennettu yli 10 000 tuotteen verkkokauppa.

Mototec.fi–verkkokauppa on yli 10 000 tuotteen kotimainen verkkokauppa, joka tarjoaa todella laajan valikoiman tarvikkeita ja varusteita muun muassa moottoripyöräilyyn, polkupyöräilyyn ja veneilyyn.

Verkkokaupalla ei ole omaa varastoa, joka mahdollistaa suuren tuotevalikoiman ja hyvän tuotesaatavuuden hyvin kustannustehokkaasti, koska pääomaa ei tarvitse sitoa varastoon eikä myöskään varastoinnista aiheudu kustannuksia. Verkkokaupalla on käytössään maahantuojan oma varasto Suomessa.

Verkkokauppaa on markkinoitu varsin kevyesti sosiaalisessa mediassa ja tori.fi:ssä. Tästä huolimatta arvonlisäveroton myynti aikavälillä 5/2019 - 12/2019 oli noin 6000 euroa. Konvertoitaessa tämä koko vuoden arvonlisäverottomaksi myynniksi eli liikevaihdoksi tulisi (sesongin vaikutus huomioiden) noin 8000 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä liikevaihdolla toiminnasta ei tarvitse tilittää arvonlisäveroa lainkaan, koska liikevaihto on alle 10.000 euroa. Arvonlisäverosta saa huojennusta 30 000 euroon saakka, joten Suomen arvonlisäverolakikin on uuden Mototec.fi-kauppiaan puolella.

Toiminta on kaikin puolin erittäin potentiaalista ja kannattavaa. Tulevalta yrittäjältä tarvitaan käytännössä vain markkinointiosaamista ja internet-yhteys. Syvempi tuotetietämys ei ole mitenkään välttämätöntä, eikä sitä esimerkiksi itselläni ole, mutta luonnollisesti se on eduksi.

Verkkokauppatoiminta on myynnissä sen vuoksi, että nykyinen yrittäjä keskittyy muihin, huomattavasi isompiin ja koko päivän vaativiin liiketoimiinsa.

Tässä on loistava mahdollisuus aloittaa verkkokauppiasura edullisesti, koska myyntihintamme on vähemmän kuin verkkokaupan rakentaminen on alun perin kustantanut. Kauppahinta sisältää myös seuraavan 12 kuukauden palvelinmaksun, joka on 50 euroa kuukaudessa ollen toiminnan ainut kiinteä kustannus.

Hinta: 8.500€ (voidaan jakaa kahteen erään, jolloin kokonaishinta on 10.000 €) Myyjä auttaa 3 kk alkuun, jolloin pääset hyvään vauhtiin. Hinta sisältää luonnollisestikin koko verkkokaupan brändeineen ja rekisteröityine toiminimineen. Toiminta myydään täysin velattomana ja ilman ostajaan kohdistuvia sitoumuksia. Pääset siis aloittamaan loistavista lähtökohdista.

Tämä tilaisuus hyödyntämällä on mahdollisuus päästä työllistämään ainakin itsensä – vaikka sitten ulkomailta käsin! Ota yhteyttä, niin ei tarvitse jälkikäteen katua, kun Mototec.fi:n juna meni ohitse.

Hetkeä, jolloin olet valmis aloittamaan ei tule koskaan, joten kannattaa aloittaa heti. Mitä aiemmin aloittaa, sen parempi on lopputulos.

Luottamukselliset lisätiedot ja yhteydenotot 24/7: Joona Turunen, joona.turunen@triogroup.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.