Halutaan myydä
Toimintavalmis verkkokauppa

Hintapyyntö 3 900
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Saat toimintavalmiin verkkokaupan, jolla voit alkaa operoida. Verkkokauppojen suosio on kasvanut jyrkästi vuosina 2020 ja 2021 maaailmaa koetelleen pandemian myötä. Tarjoamme sinulle useampaa eri vaihtoehtoa:

VAIHTOEHTO 1) Lasten ulkoleikkivälineiden verkkokauppa, joka on perustettu reilu vuosi sitten. Nyt uudelle yrittäjälle alkuperäisen yrittäjän suunnattua energiansa toisaalle. Toimitukset suoraan tukkukaupan varastosta, joten toiminta ei juurikaan sido pääomia. Hinta on 5000 euroa. Osamaksumahdollisuus.

VAIHTOEHTO 2) Leivontatarvikkeiden verkkokauppa, joka on toiminut useita vuosia, mutta yrittäjä on siirtynyt pitämään kivijalkaleipomoa eikä aikaa riitä verkkokaupan pyörittämiseen. harjoittanut myös tarvikkeiden maahantuontia. Hinta on 8500 euroa, joka on alle puolet varastossa olevien tuotteiden jälleenmyyntihinnasta.

VAIHTOEHTO 3) Rakennamme sinulle 'avaimet käteen' -periaatteella koti&puutarha -aiheisen verkkokaupan tukkuliikekontakteineen sekä maksutapoineen eli kaikki valmiina ja tuotteet kaupan hyllyllä. Hinta 4900 euroa. Osamaksumahdollisuus.

VAIHTOEHTO 4) Rakennamme sinulle oman ideasi mukaisen verkkokaupan toimintavalmiiksi. Autamme tarvittaessa nimen valinnassa, grafiikan luomisessa, tuotteiden valinnassa ja kauppaan syöttämisessä. Saat koko projektin 'avaimet käteen'. Hinta 3900 euroa, mutta lopullinen hinta riippuu projektia tarkennettaessa esille tulevasta työn määrästä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääsemme yhdessä miettimään sinulle parasta vaihtoehtoa.

Kajastus Group
kajastusoy(at)outloook.com
040 - 500 5566


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.