Halutaan myydä
Polttopuun myyntiin verkkokauppa

Hintapyyntö 15 000
Liikevaihto 75000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Polttopuun myyntiin rakennettu verkkokauppa. Tällä hetkellä myynti alueena Pirkanmaa-Pääkaupunkiseutu, helppo laajentaa alueellisesti mihin suuntaan vaan. Pohjana toimii vilkas now verkkokauppa, verkkokauppa uusittu täysin 2020 lopulla. Nykyaikainen ja monipuolinen. Hyvä nimi ja hyvä asiakaskunta, kauppaa pidetty ja toimintaa kehitetty vuosia.

Mahdollisuus ostaa myös tuotanto laitteet, puuvarastoa, pakkaus yms tarvikkeita mukaan. Tai jos laitteet löytyy mutta myynti kanava puuttuu niin se on tässä!

Tuotantotilat myös vuokrattavissa Pirkanmaalta, jossa toimintaa tällä hetkellä suoritetaan. 400m² hallia ja tonttia 6500m²

Verkkokaupasta on myyty 800-1500im³ klapia vuosittain, kaikki mitä tavaraa on ollut niin menee. Myyntiä helposti lisää jos vaan tuotetta riittää.

Kaupassa valikoimassa useampaa eri pakkaus kokoa sekä irtopuun myynti.

Myydään liiketoimintakauppana (ei alv). Kauppaan kuuluu valmis ja toimiva verkkokauppa, valmiit asiakkaat, domain, puhelinnumero, sähköposti.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.