Halutaan myydä
Pakkaustarvikkeiden Verkkokauppa varastoineen

Hintapyyntö 45 000
Liikevaihto 40 000
Taseen loppusumma 25 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään kannattava pakkaustarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokauppa on ollut toiminnassa 2012 lähtien.

Hintapyyntö 45 000€ sisältää 20 000€ varasto. (Luovutuksen yhteydessä tehdään inventario mutta maksimissaan 20 000€ edestä varastoa. Jos varastoarvo on vähemmän kun ilmoitettu niin vähennetään tämä loppuhinnasta)

Kyseessä on 2012 vuodesta toiminut www.paketit.com verkkokaupan seuraajan etsiminen. Verkkokauppa myy tuotteita kuluttajille sekä yrityksille. Tällä hetkellä myynti on noin 80% yrityksille.

Myydään liiketoiminta, ei yritys.

Verkkokauppa on rakennettu WordPressin WooCommerce pohjalle, joten sen käyttö on äärimmäisen helppoa ja selkeää.

Verkkokauppa on uudistettu 2019 alkuvuodesta ja silloin panostettu hakukoneoptimointiin, jotta tulevaisuudessa verkkokauppa löytyy paremmin. Verkkokaupan uudistuksen jälkeen liikevaihto on ollut nousussa vaikka verkkokaupan mainonnan panostus on ollut minimaalinen verkkokaupan uudistuksen jälkeen.

Ostohintaan kuuluu opastus sekä perehdytys. Meiltä saat myös tuotteiden valmistajien ja muut välttämättömät tiedot verkkokaupan pyörittämiseen. Tuotteet hankitaan eri paikoista lähinnä EU'n sisältä ja toimitusaika on yleisesti noin 1,5 viikkoa tilauksesta joten varastotäydennykset ja jälkitoimitukset hoituvat helposti sekä ei ole tarvetta pitää suuret varastot. Nykyisillä toimittajilla on paljon muutakin tuotteita mitä verkkokauppaan voi lisätä saavuttaakseen helposti lisää myyntiä, mutta tällä hetkellä ei ole aika mitenkään riittänyt tähän panostamiseen. Lisäämällä paljon tuotteita jo olemassa olevien toimittajien valikoimasta voidaan helposti sekä nopeasti laajentaa jo olemassa olevaa verkkokaupan myyntiä.

-Liikevaihto on ollut tasaisessa nousussa joka vuosi.
- Tuotteiden katteet on ollut tuotteesta riippuen 55% - 80%

Tällä hetkellä olleet kustannukset ovat:

- Maksuvälittäjä (Klarna, Bambora )noin 1% myynnistä sekä PayPal 1-3%
- Domain ja webbihotelli n.15e/kk
- Google mainokset, tällä hetkellä ollut noin 150€/kk
- Vaati pienen varastotilan 30-50m2 .

Aikaa liiketoiminnan pyörittämiseen menee noin 1/2 - 1 tunti päivässä (tai noin 5 tuntia viikosta). (Tuotteiden pakkaaminen, lähettäminen, tilaaminen, kysymyksien vastaamiseen, verkkokaupan päivittäminen)

Tällä hetkellä meidän asiakkaat ovat pääsääntöisesti Suomesta mutta löytyy myös asiakkaita Virosta sekä Ruotsista.

Kysymällä annetaan lisää tietoa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tuottava autojen varaosaliike, jolla pitkä menestyksekäs historia

Yrityksellä on erinomaisesti sen toimintaan nykyvolyymilla soveltuvat toimitilat keskeisellä paikalla. Sen valikoimissa on tunnetut ja halutut tuotemerkit ja sen toimintakulttuuri perustuu asiakaslähtöiseen palveluun, jossa asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat toiminnan keskiössä. Yrityksellä on vuosikymmenten aikana vakiintunut vakaa markkina-asema sen ydinasiakkaiden keskuudessa....

Katso lisätiedot

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Tontti ja tavaratalo loistavalla sijainnilla kaupungin keskellä. Tallinnasta 50 km, teollisuuskaupungissa, satamaan lähialueella.

Tontti ja tavaratalo loistavalla sijainnilla kaupungin keskellä. Lähiympäristössä ovat liikerakennukset ja kerrostalot. Tallinnasta 50 km, teollisuuskaupungissa, satamaan lähialueella. Tavaratalolla on vakiintunut asiakaskunta. Vakaa kassavirta. Heti mahdollisuus laajentaa tai rakentaa uusi neljäkerroksinen rakennus. Olemassa ovat uusi rakennusprojekti ja rakennuslupa....

Katso lisätiedot

Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus

Myynnissä on vierailukeskus, jossa voit pelata minigolfia sisätiloissa. 24-kaistainen keskus (16 Green Parkissa ja 8 Wild Wild West Salonissa) on Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus. Lisäksi keskuksessa on erillinen huone syntymäpäiville ja muille tapahtumille. Yritys sijaitsee uudessa ostoskeskuksessa Tallinnan keskustassa sataman välittömässä läheisyydessä. Tilojen kokonaispinta-ala on 542 m2, jonne mahtuu samanaikaisesti jopa 180 asiakasta....

Katso lisätiedot