Halutaan myydä
Pakkaustarvikkeiden Verkkokauppa varastoineen

Hintapyyntö 45 000
Liikevaihto 35 000
Taseen loppusumma 20 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myyndään Pakkaustarvikkeiden verkkokauppa sekä varasto.

Hinta: 25 000€ + Varasto (noin 20 000€)

Liikevaihto on ollut noin 2500 - 3000€/kk ja tuotteissa on hyvät katteet. Verkkokaupalla on paljon vakioasiakkaita.

Tämä myynti on ollut ilman suurempia panostuksia myyntiin, (n.150-200€ /kk Google markkinointia ilman optimointia)

Kauppaan kuuluu domain, verkkokauppa, asiakasrekisteri, facebook sekä instagram tilit, tuotteiden valmiit hankintaportaalit.

Varaston arvo n. 20 000€ (alv0%) Varaston arvo muuttuu joten mahdollisen kaupan syntyessä lasketaan oikea varastoarvo mutta on maksimissaan 20 000€

Tällä hetkellä oleva varaston jälleenmyyntiarvo on näin ollen isompi kun koko kauppasumma. Lisäksi on panostettu viime vuosina verkkokaupan uusimiseen noin 10 000€.

Varasto sijaitsee Etelä suomessa, mutta on siirrettävissä minne vain ja varastointi pystyy helposti tarvittaessa ulkoistamaan.

Tuotteet hankitaan helposti eri puolelta maailmaa, mutta yrityskaupan yhteydessä ilmoitetaan tuotteiden hankintaportaalia mistä on helppo jatkaa liiketoimintaa. Tällä tiedolla on mahdollisuus maahantuontiin ja jakeluverkoston luontiin.

Myynnin syynä on varsinaisen päivätyön lisääntyvien haasteiden lisääntyminen ja tästä johtuva ajanpuute.

Pakkaustarvikkeiden markkinat lisääntyvät koko ajan joten aktiivisella markkinoinnilla innostunut kauppias saa liikevaihdon varmuudella sille tasolle, että tienaa elantonsa verkkokaupasta.

Tällä hetkellä aikaa verkkokaupan pyörittämiseen menee arvion mukaan noin. 4-6h/viikko. (Verkkokaupan päivittäminen, tuotteiden tilaaminen, tuotteiden lähettäminen, asiakaspalvelu ym...)

Verkkokaupan osoite:
https://paketit.com

Ota rohkeasti yhteyttä jos teillä on kysymyksiä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.