Halutaan myydä
Myydään valmis hyvin brändätty verkkokauppa

Kohdenumero FK59531
Hintapyyntö 7 700
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
www.panssari.fi on mobiilitarvikkeisiin ja rengasvaloihin erikoistunut verkkokauppa. Brändiä voi myös laajentaa muihin tuotealuisiin halutessaan. Hinta 7.700€ ja sisältää varaston arvoltaan n. 8700€.

Myydään nopeasti muuttuneen elämän tilanteen vuoksi (kerron lisää tarvittaessa). Osin elämäntilanteesta johtuen liiketoimintaa ei ole edistetty kunnolla. Myyntiä ollut viimeisen 6kk aikana hyvin vähän. Edellisen 6kk liikevaihto noin 10k€ ja konversio aste 2,33%.

Myyn liiketoiminnan, en yhtiötä. Jos ostaja halukas ostamaan myös osakeyhtiön, niin hinta eri.

Liiketoiminta sisältää:

- Domain: www.panssari.fi

- Helppokäyttöinen ja valmiiksi kustomoitu Shopify-verkkokauppa:
- Hakukoneoptimoidut sivut
- Valmiit sähköpostiautomaatiot mm. hylätyn ostoskorin suhteen
- Valmiit integraatiot (Google Shopping, Omnisend)
- Analytiikka (Verkkokaupalle optimoitu Google Analytics)

- Instagram-tili ( + 576 seuraajaa)
- Facebook-tili ( + 208 seuraajaa)
- Uutiskirjeen tilaajat (1504 kpl) Huom! viimeisen 6kk aikana lähetty vain yksi mainossähköposti jolla tuli 4 kauppaa. Tässä osaavammalle kehitysmahdollisuus. Myöskään Facebook-mainontaa ei olla tehty lainkaan. Siinä toinen kehitys mahdollisuus.

- Kuvamateriaalit ja pakkaussuunnitelmat
- Vaikuttaja verkostot (Melko monta somekampanjaa toteutettuna nyt muutaman kuukauden aikana ja jonossa halukkaita).

- Varasto
Tämänhetkiseltä hankintahinnaltaan varaston arvo on n. 8700€. Varasto on myyvää tuotetta. Varaston hallinta ulkoistettu Logitrail Oy:lle, joten ei tarvitse itse pakkailla ja lähettää jollei halua alkaa sitä itse tekemään.

- Tarvittaessa mainostilit (Google)
- Tarvittaessa kauppakirjat (Voidaan käyttää myös ostajan omaa)
- Perehdytys järjestelmiin (varataan yksi päivä ja tehdään etänä esim. Teams yhteydellä) ja jatkossa saa soitella ja kysyä neuvoa.
- Kontaktit tuotteiden valmistajiin (ei voimassa olevia sitovia sopimuksia). Tuotteita helppo ostaa Alibaban kautta. Panssarilaseihin ja suojakuoriin saatavilla myös loistava yhteistyökumppani Kiinasta joka hoitaa myös brändätyt pakkaukset tarvittessa. Pakkauksia Kiinassa valmiina odottamassa seuraavaa tilausta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Monipuolinen alihankintakonepaja, jolla hyvä kannattavuus ja vahva markkina-asema

Yritys on monipuolinen alihankintakonepaja, joka on erikoistunut laitevalmistukseen. Yrityksellä on toimintaansa varten tarvittava osaava henkilöstö sekä laadukas kone- ja laitekanta. Yrityksen käytössä on sen toimintaan suunniteltu ja rakennettu toimitila, joka antaa hyvät mahdollisuudet kehittää ja monipuolistaa yrityksen tuotteita ja palveluita. Tyypilliset valmistettavat tuotteet ovat ruuvikuljettimia, kola- ja hihnakuljettimia sekä elevaattoreita, murskia ja katoksia, joiden lisäksi yritys valmistaa k...

Katso lisätiedot

Lapin maakunnan kaakkoisosassa, Kemijärvellä oleva vuosikymmeniä toiminut, kannattava tilauskonepaja Koillis-Sorvaus Oy

Yritys valmistaa ja korjaa erilaisia metallituotteita asiakkaan piirustusten mukaan, muokkaa teräslevyjä leikkaamalla, särmäämällä ja pyöristämällä levyjä mankelilla aina 16 mm:iin asti ja koneistaa metallia sorvaamalla, jyrsimällä, porauksella ja hoonaushionnalla. Lisäksi yritys valmistaa mm. ainutlaatuisia, suosittuja TULA-apuvälineitä, jotka helpottavat moottorikelkan nostoja ja siirtoja. ...

Katso lisätiedot

Yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua tarjoava yhtiö

Yhtiön päätoimialana on tarjota yrityksille ja yksityishenkilöille täyden palvelun pesulapalvelua ja kuivapesuratkaisua. Yrityksen kannattavuuden parantamiseksi yhtiön tuotantoa on tehostettu, volyymeja lisätty, palveluiden hintoja on sopeutettu (palveluhintojen nostamisen muodossa) ja kustannuksia on leikattu kilpailijoita alhaisempien kustannusten saavuttamiseksi.  Tuotanto on saatettu vastaamaan Euroopan unionin tiukkoja vaatimuksia, jotta pesulapalvelu voidaan tarjota ammattitaidolla oikealla toteutukse...

Katso lisätiedot

Puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen erittäin kannattava ja kasvava liiketoiminta myynnissä!

Vuosikymmenten historian omaava puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen liiketoiminta myytävänä Varsinais-Suomesta. Liiketoiminta erittäin kannattavaa ja vahvassa kasvussa. Nopea, hyvä ja joustava palvelu, laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puurakenteiden korkealaatuinen valmistus- ja tuoteosaaminen ovat yrityksen erityisvahvuuksia. Lisäksi kattava myyntiverkosto, suunnittelukyvykkyys, projektiseurant...

Katso lisätiedot