Halutaan myydä
Myydään Multi Vendor Marketplace -verkkokauppa

Hintapyyntö 7 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Gearme.fi - Multi Vendor Marketplace -verkkokauppa

Myydään valmis monikauppiasalusta. Multi Vendor -laajennukselle rakennettu Woocommerce sivusto on valmis ja tällähetkellä täydessä toiminnassa.

Mitä tarkoittaa monikauppiasalusta?
-Verkkokauppa, jossa myyntimahdollisuudet eivät ole vain sivuston ylläpitäjällä, vaan myyjät voivat helposti rekisteröityä ja aloittaa tuotteidensa myynnin. Tämäntyyppinen alusta on todella tehokas pienemmille toimijoille, joilla ei ole tarvetta omalle nettikaupalle, mutta tarvitsevat tehokkaan kanavan tuotteilleen ja palveluilleen. Sivuston ylläpitäjä voi määritellä sivuston myyjille välityspalkkioita sekä rakentaa maksullisia käyttäjäryhmiä. Yhdistetty markkinointi ja yhteisön kasvatus kiihdyttävät myyntiä ja tämän takia alusta on täynnä potenttiaalia. Maailmalla kuuluisia monikauppiasalustoja on mm. Alibaba ja Ebay.

Tällä hetkellä sivusto pyörii ja on avoinna yksilöille ja yrityksille. Sivustoon on integroitu Stripe-maksupalvelu ja se on aktiivisessa katalogi-yhteydessä Googleen, Facebookiin ja Instagramiin (Kun alustaan julkaistaan tuotteita, ne näkyvät automaattisesti hakukoneissa ja somealustoilla.) Sivustoon on myös tuotu customoitu lisäosa, jolla helpotetaan kauppanteon postitusta. Lisäosa tuo realiaikaiset tiedot kuriireilta postitushinnoista.

Sivusto on ohjattu käytetyn esitystekniikan myyntiin, mutta se voidaan uuden omistajan toimesta muokata lisäkorvausta vastaan mille alalle vain. Tässä siis oiva tilaisuus tuoda alusta sivulle alalle jossa näet potenttiaalin, eikä muutostyöt ole pitkä prosessi.

Myynnin syynä on muiden projektien priorisointi.

Sivusto sisältää kaikki lisäosat, mukaanlukien Multi Vendor Marketplace -lisäosan, jossa lisenssi kolmeen sivustoon. Tässä siis potenttiaalia luoda sivustot kolmelle eri markkinalle.

Mahdollisuus myös koko yrityksen ostoon, jolloin mukaan tulee It-palveluita myyvän yrityksen oma verkkosivu.

Lisätiedustelut hinnasta ja sivuston mahdollisista customoinneista yhteydenotolla sähköpostitse ja puhelimitse.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Somerolaisen Somertekno Oy:n tuotantotilat ja koneet, laitteet ja kalusto.

Somertekno Oy on valmistanut profilointikoneita oheislaitteineen, rainoitus- ja arkituslinjoja, käärintäkoneita sekä erilaisia kuljettimia. Toiminta on ollut jo muutaman vuoden keskeytyksissä, mutta niin tilat, koneet kuin tarvittava dokumentaatio mahdollistavat toiminnan uudelleen käynnistämisen nopealla aikataululla. Tuotantotilat ja -laitteet mahdollistavat toki myös muunlaisen konepajaliiketoiminnan....

Katso lisätiedot

Arvioitu hampurilaisravintola ja moderni casual dining -ravintola-lounge Tallinnan nopeasti kehittyvällä alueella

Samassa tiloissa kaksi eri konseptin omaavaa ravintolaa. Ravintolat ovat vuonna 2019 valmistuneessa rakennuksessa ja ne on varustettu modernilla tekniikalla. Ravintolan rakentamiseen, laitteisiin ja huonekaluihin on investoitu 240 000 euroa.Yhtiö on valmis laajentumaan avaamalla uusia myyntipisteitä. Molempien ravintoloiden käsitteet ovat helposti skaalautuvia, valikot, reseptit, prosessit, kaikki on valmista....

Katso lisätiedot

Pitkän kokemuksen omaava mainos- ja liikelahjojen myyntiin keskittynyt hyvin kannattava yritystoiminta

Vuosikymmenten kokemuksella yritys on valmis ratkaisemaan satojen nykyasiakkaiden sekä uusien asiakkaiden tarpeet mainos- ja liikelahjapuolella. Pitkän historian kautta yritys omaa pitkät ja toimivat suhteet useisiin hyviin kansainvälisiin päämiehiin sekä asiakkaisiin ympäri Suomen. Asiakkaita ovat kaikki yritykset pienistä- ja keskisuurista aina isoihin monikansallisiin toimijoihin asti. Tuotevalikoima on jo nykyisellään todella kattava mutta myös uusia tuoteavauksia on tehty tulevaisuuden tarpeisiin. Osaa...

Katso lisätiedot

Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteista...

Katso lisätiedot