Halutaan myydä
Myydään Multi Vendor Marketplace -verkkokauppa

Kohdenumero FK58195
Hintapyyntö 7 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2
Gearme.fi - Multi Vendor Marketplace -verkkokauppa

Myydään valmis monikauppiasalusta. Multi Vendor -laajennukselle rakennettu Woocommerce sivusto on valmis ja tällähetkellä täydessä toiminnassa.

Mitä tarkoittaa monikauppiasalusta?
-Verkkokauppa, jossa myyntimahdollisuudet eivät ole vain sivuston ylläpitäjällä, vaan myyjät voivat helposti rekisteröityä ja aloittaa tuotteidensa myynnin. Tämäntyyppinen alusta on todella tehokas pienemmille toimijoille, joilla ei ole tarvetta omalle nettikaupalle, mutta tarvitsevat tehokkaan kanavan tuotteilleen ja palveluilleen. Sivuston ylläpitäjä voi määritellä sivuston myyjille välityspalkkioita sekä rakentaa maksullisia käyttäjäryhmiä. Yhdistetty markkinointi ja yhteisön kasvatus kiihdyttävät myyntiä ja tämän takia alusta on täynnä potenttiaalia. Maailmalla kuuluisia monikauppiasalustoja on mm. Alibaba ja Ebay.

Tällä hetkellä sivusto pyörii ja on avoinna yksilöille ja yrityksille. Sivustoon on integroitu Stripe-maksupalvelu ja se on aktiivisessa katalogi-yhteydessä Googleen, Facebookiin ja Instagramiin (Kun alustaan julkaistaan tuotteita, ne näkyvät automaattisesti hakukoneissa ja somealustoilla.) Sivustoon on myös tuotu customoitu lisäosa, jolla helpotetaan kauppanteon postitusta. Lisäosa tuo realiaikaiset tiedot kuriireilta postitushinnoista.

Sivusto on ohjattu käytetyn esitystekniikan myyntiin, mutta se voidaan uuden omistajan toimesta muokata lisäkorvausta vastaan mille alalle vain. Tässä siis oiva tilaisuus tuoda alusta sivulle alalle jossa näet potenttiaalin, eikä muutostyöt ole pitkä prosessi.

Myynnin syynä on muiden projektien priorisointi.

Sivusto sisältää kaikki lisäosat, mukaanlukien Multi Vendor Marketplace -lisäosan, jossa lisenssi kolmeen sivustoon. Tässä siis potenttiaalia luoda sivustot kolmelle eri markkinalle.

Mahdollisuus myös koko yrityksen ostoon, jolloin mukaan tulee It-palveluita myyvän yrityksen oma verkkosivu.

Lisätiedustelut hinnasta ja sivuston mahdollisista customoinneista yhteydenotolla sähköpostitse ja puhelimitse.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä monien mahdollisuuksien kokonaisuus jossa tapahtuma- ja tilausravintola sekä hienosti kunnostetut kiinteistöt

Hieno kokonaisuus jossa tapahtuma ja tilausravintola palvelut samassa pihapiirissä asuinrakennuksen kanssa, kauniissa maisemassa.  Tilat ja rakennukset hienosti kunnostettu ja suunniteltu varta vasten tähän tarkoitukseen. Tutustumisen arvoinen kokonaisuus omatoimiselle ravintola- ja tai viihdealan ammattilaiselle joka haaveilee omasta persoonallisesta paikasta. Pitopalvelu, yritysjuhlat, perhejuhlat, valmistujaiset, häät, kokoukset... kaikki onnistuu!Tässä kohde jossa pääsee toteuttamaan omia visioitaan ja ...

Katso lisätiedot

Koneurakointi- ja maanrakennusyritys Varsinais-Suomessa

Aliurakointia harjoittava koneurakointi yritys jolla kaksi kaivinkonetta. Isot verkkoyhtiö kontaktit ja valmiit sopimukset tulevista urakoista.Mahdollisuus laajentaa viher- ja piharakentamiseen. Työtilanne erinomainen, tilauksia enempi kuin ehditään tekemään. Työtilanne on hyvä ja uusi sopimuksia sovittavissa välittömästi. Myydään yrittäjän alanvaihdon takia. Myyjä opastaa ja on mukana tarvittavan ajan uuden omistajan apuna. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä maalausliike, jolla hyvä markkina-asema ja sitoutunut osaava henkilöstö

Yrityksellä on merkittävä määrä vakiintuneita asiakkuuksia, joiden varassa sen toimintaa voidaan ylläpitää ja kehittää. Asiakkaat ovat ensisijassa rakennusliikkeitä, vuokrataloyhtiöitä, isännöintitoimistoja ja julkisyhteisöjä. Yksityisasiakkaiden osuus on minimaalinen. Yrityksellä on ammattitaitoinen ja yritykseen sitoutunut henkilöstö, jonka lisäksi omistajat osallistuvat aktiivisesti yrityksen toimintaan.Yrityksen referenssit kestävät kriittisenkin tarkastelun ja sen asiakaspalaute on erinomaista. Lisäämä...

Katso lisätiedot

Moderni metallitöiden tuotantokompleksi offshore-laitteiden tuotantoon

Tuotantoyksikössä tehdään pääosin emoyhtiössä valmistettujen osien loppukokoonpano ja koneistus. Tuotantoyksikön kunto on erittäin hyvä, sen lisäksi hyvät ja kokeneet tuotantoasiantuntijat offshore-alalla.Myyntitarjous sisältää kaikki rakennukseen liittyvät koneet ja laitteet (siltanosturit, keskuspaineilmajärjestelmä + kompressori, keskushydrauliikka + hydrauliasema).Tuotantoyksikön vuosiliikevaihto on 1,7 milj. euroa. Kiinteistöyksikön alue: 15 763 m2Kiinteistössä on toimisto-tuotantorakennus (532,4 m²), ...

Katso lisätiedot