Halutaan myydä
Myydään liiketoimintakauppana kannattava ja nopeasti kasvava kenkäverkkokauppa

Hintapyyntö 50 000
Liikevaihto 570000
Taseen loppusumma 158000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään liiketoimintakauppana kannattava ja nopeasti kasvava kenkäverkkokauppa

Verkkokauppa on perustettu vuonna 2018. Verkkokaupan ensimmäisen tilikauden liikevaihto 404.000€ ja liikevoitto 30.000€. Vuoden 2020 liikevaihto 570.000€ ja liikevoitto 70.000€.

Verkkokauppaa on pyöritetty sivutoimisena. Operatiivinen toiminta on täysin ulkoistettu yrittäjältä: varastoinnissa ja tuotteiden lähetyksessä käytetään suomalaisen yhteistyökumppanin varastoa. Asiakaspalvelun on hoitanut suomalainen kevytyrittäjä, joka vastaa asiakkaiden yhteydenottoihin ja hoitaa käytännön järjestelyt asiakkaiden kanssa. Uusien tuotteiden ostamisen ja hankinnan on hoitanut yhtiön logistiikkajohtaja Filippiineiltä. Uusi yrittäjä voi hoitaa toiminnot itse tai työllistää nykyiset työntekijät helposti ja kustannustehokkaasti.

MITÄ MYYDÄÄN?
Myydään verkkokaupan koko liiketoiminta. Kauppaan kuuluu: verkkokauppa, domaini, brändi, varasto (n. 2000kpl best-seller kenkiä, arvo n. 12.000€), tuotedokumentit, asiakasrekisterit sekä tuotteiden toimittajatiedot ja hankintakanavat.

KAUPAN MYÖTÄ SAAT KATTAVAN PEREHDYTYKSEN JA TUEN
Verkkokaupassa tärkeintä on erinomainen asiakaspalvelu, markkinaa kiinnostavat tuotteet ja markkinointi. Opastamme jatkajalle miten liiketoimintaa on hoidettu tähän asti ja vuosien aikana opittuja taitoja verkkokaupasta. Käydään läpi verkkokaupan tärkeimmät osa-alueet, opastetaan ihan käytännön tasolla uusien ja nykyisten tuotteiden etsiminen ja hankinta, maahantuonti, asiakaspalvelu, markkinointi, myynnin automatisointi ja optimointi. Lisäksi autetaan kaikissa verkkokaupan käytännön järjestelyissä 3 kuukauden ajan ja pidetään viikottaiset konsultointipuhelut uuden yrittäjän tueksi. Tarjotaan käytettäväksi yhtiön sisäiset koulutusmateriaalit ja liiketoiminnan prosessit.

KASVAVAT NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDET
Verkkokauppa toimii kasvavalla toimialalla ja olemassa olevien luotettavien toimittajien valikoimassa on paljon muita tuotteita valmiiksi, mitä voidaan tarjota verkkokaupassa nykyisten tuotteiden lisäksi. Tuoteportfolion kasvattaminen ja kasvava mainonta mahdollistavat verkkokaupan kannattavan toiminnan. Uusia tuotteita voidaan ostaa sisään omaan ulkoistettuun varastoon tai tehdä suoramyyntinä EU-dropshippausta uusien tuotteiden testaamiseen. Liiketoiminta voidaan skaalata nopeasti ulkomaille ja liiketoiminnan jokainen osa-alue voidaan ulkoistaa erittäin kustannustehokkaasti.

YHTEYDENOTOT
Keskustelut liiketoimintakaupasta käydään täysin luottamuksellisesti ja salassapitosopimus allekirjoitetaan liiketoimintakauppaneuvottelusta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.