Halutaan myydä
Myydään Kankaiden- ja käsityötarvikkeiden verkkokauppa

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään harrastuksena toimineen kankaiden, ompelu-, käsityö- ja askartelutarvikkeiden verkkokaupan liiketoiminta.

Jos ompelu, käsityöt tai askartelu ovat intohimosi, tässä on loistava tilaisuus aloittaa valmiilla asiakaskunnalla. Pääset jatkamaan suoraan verkkokaupan kehittämiseen ja omanlaiseksesi luomisen parissa. Kaupan tuotevalikoiman pystyt muuttamaan halutessasi täysin toiseksi, tai lisäämään kategorioita miten paljon vaan. Tuotemäärää ei ole kaupassa rajattu.

Kaupassa on reilu 7000 eri tuotetta. Uutiskirjeen tilaajia on tällä hetkellä 1270 ja Facebook tykkääjiä 1228.

Kaupan maine on hyvä, ja palautusprosentti on lähes 0.

Varastonarvo n.13 000€, mutta sitä ei ole pakko ostaa. Olen laittanut kauppaan varaston loppuunmyynnin, koska joka tapauksessa suljen kaupan 31.12.2020 mennessä.

Kauppahintaan kuuluu Finqun verkkokauppapohja, domain, asiakasrekisteri ja uutiskirjetilaajarekisteri. Varaston hinta muodostuu jatkajan tarpeen mukaan, eli siihen kuuluvista tuotteista voidaan neuvotella. Kauppapohjan kk-maksu on 49€ + alv. Kerran vuodessa webhotellimaksu 40€ + verkkotunnuksen uusiminen 9€ (syyskuussa maksettu vuodeksi eteenpäin). Klarnan maksu sisältyy Finqun kauppapohjaan, eli siitä ei ole kuukausimaksua, vain transaktio myynnistä 2,49%. Mielestäni ollut edullinen muihin verrattuna, sekä tilitykset toimineet hyvin. Sopiva rahoitusyhteistyökumppani, jos myynti on vähäistä, kuten minulla on ollut.

Kauppapohja on uusittu ja muutettu uudelle nykyaikaiselle, sekä edulliselle kauppapohjalle Fingulle n. vuosi sitten. Annan myös täydellisen opastuksen ja tuen verkkokaupan käyttöön ja päivittämiseen, koska haluan sinun pääsevän hyvin alkuun ja jatkavan kauppaa hyvällä maineella.

Voit ostaa pelkän verkkokaupan, sekä yrityksen nimen, asiakasrekisterillä, ja tilaus-/tuotetiedoilla hintaan 2000€. Voit myös tehdä tarjouksen, niin neuvotellaan hinnasta. Yrityksellä on hyvä kaupalle sopiva nimi, jota on jo kysytty ostaa pelkästään.
Lisäksi varasto on myynnissä omakustannushintaan. Varaston arvo tällä hetkellä n. 13 000€. Voit myös ostaa halutessasi vain osan varastosta, jos kaikelle ei ole tarvetta, tai jättää ostamatta. :)

Laita yhteystietosi, niin kerron mielelläni lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.