Halutaan myydä
Myydään hienosti startannut nettipalvelu!

Hintapyyntö 35 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Projektien uudelleen järjestelyiden vuoksi laitamme myyntiin huikean aloituksen tehneen netti- ja some-palvelun www.ecompi.fi Sivusto avattiin huhtikuussa 2021, asiakashankintaa on tehty kesäkuusta 2021 lähtien.

Sivustolla on uniikkeja kävijöitä n.15 000 ja someseuraajia yht. noin 10 000 ja sen Facebook ja Instagram tavoittivat joulukuun aikana yht. noin 150 000 ekokuluttajaa. Liikevaihto on ollut noin 3000 – 7000 euroa + alv/kk. Kiinteitä kuluja vuodessa noin 200 – 500 euroa, kun omaa palkkaa ei huomioida.

Palvelu sopii hyvin esim. yritykselle jolla omia ekotuotteita /ekopalveluita, tai yrittäjähenkiselle henkilölle joka hallitsee somemarkkinoinnin / haluaa oppia sen, ja osaa viestiä hyvällä suomenkielellä ja on valmis tekemään töitä myös viikonloppuisin. Palvelu vie tällä hetkellä työtunteja 7 pvänä/viikossa, yhteensä noin 15 - 20 h /viikossa. Työn voi suorittaa fyysisesti missä tahansa; mökillä, ulkomailla, kotisohvalla. Pääosa työstä on somessa pyörimistä, niin että palvelu sopii hyvin myös some-vaikuttajalle tai sellaiseksi haluavalle.

Etsin jatkajaa, jolla on aikaa, innostusta ja sydäntä jatkaa tämän konseptin kovaa kasvua. Koulutan ja perehdytän tehtäviin.

Palvelu myydään edullisesti sopivalle henkilölle, kuuntelemme tarjouksia.

Kerro itsestäsi ydinasiat ja kysy lisää. Laitan mielelläni sähköpostilla lisätietoa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ravintola- ja huviloiden vuokrauspalvelun liiketoiminta kansallispuiston kupeessa

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta sekä huviloiden vuokraustoiminnasta. Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokailu ja catering-pitopalvelu.Ravintolaliiketoim...

Katso lisätiedot

Puusepänteollisuuden tuotteiden valmistaja

Yritys on erikoistunut puusepäntuotteiden valmistukseen. Päätuotteita ovat huonekalut, portaat, ovet. Yhtiö asettuu erikoistuottaja, joka voi olla joustava asiakkaan toiveiden mukaan. Tavoitteena ei ole ollut kasvaa, sen sijaan taitojen kehittäminen ja parhaan laadun varmistaminen ovat tärkeitä. Yhtiö tuottaa pääasiassa yksityisasiakkaille. Yhtiö harjoittaa vain projektipohjaista tuotantoa, yritys ei harjoita muotoilua eikä sillä ole omaa näyttelytilaa. Viennin osuus koko tuotannosta on noin 10%. Yhtiöllä o...

Katso lisätiedot

Tallinnan vanhassa kaupungissa sijaitseva suomalainen terveyskauppa.

Tallinnan vanhassa kaupungissa sijaitseva suomalainen terveyskauppa....

Katso lisätiedot

Johtava kiinnitystarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiön päätoimiala on kiinnitystarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti. Yhtiön asiakkaita ovat rautakaupat, rakennusliikkeet ja teollisuusyritykset Virossa ja Latviassa. Yhtiön hyvin varustetut myymälät sijaitsevat Viron suurissa kaupungeissa. Myymälät palvelevat sekä vähittäis- että tukkuasiakkaita....

Katso lisätiedot