Halutaan myydä
Lastentarvike nichen verkkokauppa (dropshipping/POD)

Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto myyntiä 60 000€ sis. ALV 24%
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään lastentarvike nichen verkkokauppa. Kauppa toimii Dropshipping/POD menetelmällä, eikä vaadi varastoon sijoittamista.

Itse olen siirtymässä retail- mallin verkkokauppaan, jonka lisäksi tarkoitus on mennä myös USA markkinalle. Tämä kauppa EI siis ole mikään pommi, joka on vaan perustettu, eikä sitten olekkaan lähtenyt vetämään, vaan itsellä ei yksinkertaisesti aika riitä viemään kaikkia projekteja eteenpäin. Jos etsit hyvää oikopolkua hypätä bisnekseen, kannattaa lukea eteenpäin.

Myyntiä kaupan olemassaoloajalta hieman alta 60 000€. Kauppaa on alettu mainostaa 7/2021. Parhaan kuukauden myynti 19200€, josta nettokate 16%. Koko kaupan ajalta ollaan break even tasolla, joten tässä on erinomainen valmiiksi perustettu brändi ja kauppa tarjolla sellaiselle henkilölle, jolla on aikaa paneutua markkinointiin.

Käytännössä kaikki liikenevä raha tähän mennessä on laitettu markkinointiin, jota on tehty reilulla 18 000 €urolla. Siitä saatu data siirtyy kaupan mukana uudelle omistajalle, joten tämä liiketoiminta lähtee melkein pelkän datan hinnalla! Uusi omistaja pystyy tehdä mm. lookalike yleisöjä heti alusta pitäen, joten kun voittava tuote löytyy, on toimintaa mahdollista skaalata katteellisesti nopeastikkin.

Kaupan mukana siirtyy:
- Brändi.
- Domainit.
- Shopify kauppa.
- Asiakkuudet.
- Facebook ad account.
- Sähköposti omalla domainilla.
- SOME tilit.
- Koulutus toiminnan pyörittämiseen.

Muutamia avainlukuja:
- Myyntiä olemassaoloajalta 59 000€ sis ALV. Parhaina myyntipäivinä ollut myynti 1500€ luokkaa, katteen ollessa karvan alta 400€. Oikealla tuotevalinnalla ja markkinoinnilla on mahdollista saavuttaa taso nopeasti ja mennä reilusti yli sen. Huomio, että valtaosa myynnistä on tehty parin kuukauden aikana. Potentiaalia kasvatukseen on reilusti.
- Asiakkaita kaupalla n. 1000.
- Sähköpostilistalla n. 800 henkilöä.
- Instagram seuraajia hieman yli 1000.
- Facebookissa 380 tykkääjää.

Kauppaan on liitetty kolme eri toimittajaa, joista yksi toimii dropshipping menetelmällä, ja kaksi muuta print-on-demand menetelmällä. Tuotteita pystyy lisäämään napin painauksella lisää niin paljon kuin haluaa, ilman että sidot varastoon senttiäkään pääomaa.

Kysy lisää viestillä. Liiketoiminnasta tarkempia tietoja annetaan ainoastaan salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Johtava kiinnitystarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiön päätoimiala on kiinnitystarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti. Yhtiön asiakkaita ovat rautakaupat, rakennusliikkeet ja teollisuusyritykset Virossa ja Latviassa. Yhtiön hyvin varustetut myymälät sijaitsevat Viron suurissa kaupungeissa. Myymälät palvelevat sekä vähittäis- että tukkuasiakkaita....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot

Omaleimainen ja persoonallinen kahvila Turun keskustassa

Yritys harjoittaa kahvilaliiketoimintaan persoonallisessa liiketoimintaympäristössä. Se tunnetaan palvelevana ja omaleimaisena kahvilana, jonne on miellyttävä pistäytyä ja jossa palvelukokemus on hyvä.Asiakaspaikkoja sisätiloissa 50 ja ulkona 20....

Katso lisätiedot

Yritys joka tuo maahan, edustaa ja myy mobiilitarvikkeita, koti- ja keittiökalusteita, matkapuhelimia, kannettavia tietokoneita ja tasapainolaitteita

Viron vanhin matkapuhelinlisävarusteita myyvä yritys. Yhtiö on ollut luotettava kumppani telekomyrityksille, elektroniikkaliikkeille ja supermarketeille jo vuosia. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 2 henkilöä - omistaja / toimitusjohtaja ja hankintapäällikkö / varastopäällikkö. Yhtiö suosii ulkoistamispalveluja mahdollisuuksien mukaan.Yhtiö tarvitsee uuden energisen ja aktiivisen myyntipäällikön / toimitusjohtajan, jolloin kasvu on taattu....

Katso lisätiedot