Halutaan myydä
Lastentarvike nichen verkkokauppa (dropshipping/POD) - Liiketoimintakauppana (HUOM! kaupan mukana dataa 18000€ arvosta)

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK60199
Hintapyyntö 5 000
Liikevaihto myyntiä 60 000€ sis. ALV 24%
Taseen loppusumma Liiketoimintakauppa
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään lastentarvike nichen verkkokauppa. Kauppa toimii Dropshipping/POD menetelmällä, eikä vaadi varastoon sijoittamista.

Itse olen siirtymässä retail- mallin verkkokauppaan, jonka lisäksi tarkoitus on mennä myös USA markkinalle. Tämä kauppa EI siis ole mikään pommi, joka on vaan perustettu, eikä sitten olekkaan lähtenyt vetämään, vaan itsellä ei yksinkertaisesti aika riitä viemään kaikkia projekteja eteenpäin. Jos etsit hyvää oikopolkua hypätä bisnekseen, kannattaa lukea eteenpäin.

Myyntiä kaupan olemassaoloajalta hieman alta 60 000€. Kauppaa on alettu mainostaa 7/2021. Parhaan kuukauden myynti 19200€, josta nettokate 16%. Koko kaupan ajalta ollaan break even tasolla, joten tässä on erinomainen valmiiksi perustettu brändi ja kauppa tarjolla sellaiselle henkilölle, jolla on aikaa paneutua markkinointiin.

Käytännössä kaikki liikenevä raha tähän mennessä on laitettu markkinointiin, jota on tehty reilulla 18 000 €urolla. Siitä saatu data siirtyy kaupan mukana uudelle omistajalle, joten tämä liiketoiminta lähtee murto-osalla pelkän datan hinnasta! Uusi omistaja pystyy tehdä mm. lookalike yleisöjä heti alusta pitäen, joten kun voittava tuote löytyy, on toimintaa mahdollista skaalata katteellisesti nopeastikkin.

Kaupan mukana siirtyy:
- Brändi.
- Domainit.
- Shopify kauppa.
- Asiakkuudet.
- Facebook ad account.
- Sähköposti omalla domainilla.
- SOME tilit.
- Koulutus toiminnan pyörittämiseen.

Muutamia avainlukuja:
- Myyntiä olemassaoloajalta 59 000€ sis ALV. Parhaina myyntipäivinä ollut myynti 1500€ luokkaa, katteen ollessa karvan alta 400€. Oikealla tuotevalinnalla ja markkinoinnilla on mahdollista saavuttaa taso nopeasti ja mennä reilusti yli sen. Huomio, että valtaosa myynnistä on tehty parin kuukauden aikana. Potentiaalia kasvatukseen on reilusti.
- Asiakkaita kaupalla n. 1000.
- Sähköpostilistalla n. 800 henkilöä.
- Instagram seuraajia hieman yli 1000.
- Facebookissa 380 tykkääjää.

Kauppaan on liitetty kolme eri toimittajaa, joista yksi toimii dropshipping menetelmällä, ja kaksi muuta print-on-demand menetelmällä. Tuotteita pystyy lisäämään napin painauksella lisää niin paljon kuin haluaa, ilman että sidot varastoon senttiäkään pääomaa.

Kysy lisää viestillä. Liiketoiminnasta tarkempia tietoja annetaan ainoastaan salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Etelä-Suomen alueella toimiva asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja

Kyseessä on nuorekas kasvuyritys, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus. Yhtiö toimii samanaikaisesti useammalla toimialalla, mikä lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille. Toimialoihin kuuluvat kiinteistöjen huolto-, asfaltti- sekä vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäviä kustannushyötyjä sekä mutkaton palvelukokonaisuus. Yhtiössä ollaan aina valmiita laittamaan tavoitetaso korkealle asiakkaide...

Katso lisätiedot

Piharakennuksia myyvä yhtiö

Erilaisia piharakennuksia myyvä yhtiö, joka on jo kaksi vuosikymmentä tehnyt erinomaista tulosta.Hyvät näyttelytilat, laaja tuotevalikoima ja ammattimainen henkilökunta....

Katso lisätiedot

Kiinnitys- ja teknisten tarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa Pirkanmaalla

Yhtiö tuo maahan ja markkinoi kiinnitystarvikkeita, työvälineitä, työsuojaimia ja teollisuustarvikkeita eri teollisuusalojen sekä yksityisten kuluttajien tarpeisiin. Käytössä kehittyneet toiminnanohjaus ja verkkokauppa järjestelmät....

Katso lisätiedot

Huonekalutehdas Etelä-Virossa

Vuonna 1996 perustettu yritys. Yrityksen toimialana on huonekalujen valmistus: massiivipuuhuonekalut, pehmeät huonekalut. Tuotannossa käytettävät perusmateriaalit ovat mänty, kaski, pyökki, tammi ja saari. Suurin osa tuotannosta realisoituu Virossa. Tuotantoon samassa osoitteessa on kauppa, jossa oman tuotannon lisäksi myydään ostostavaraa. Liikevaihto 1,2 M €....

Katso lisätiedot