Halutaan myydä
Koiratarvike verkkokauppa

Kohdenumero FK58948
Hintapyyntö 70 000
Liikevaihto 100000
Taseen loppusumma 6000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään koiratarvike verkkokauppa ajanpuutteen vuoksi. Yrittäjä siirtyy uusiin tehtäviin, ja tämän vuoksi verkkokaupalle etsitään jatkajaa.

Myynnissä oleva verkkokauppa on Bobbi.fi. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2019, ja vuotuinen kasvu on ollut hyvää: 2019: 10 000€, 2020: 50 000€ ja 2021: 100 000 €. Verkkokaupassa on panostettu tarkasti optimointiin ja tehty työtä orgaanisen näkyvyyden kanssa.

Verkkokaupassa on muutama brändi, jotka ovat omassa maahantuonnissa, ja joilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa. Lisäksi myynnissä laajasti eri brändejä joita muilla Suomessa ei ole myynnissä. Maahantuonti jää myös jatkajalle.

Kaupassa siirtyy myös kaikki some-tilit, ja verkkokaupan koko varasto. Varaston arvo on noin 50 000 €. Tarkemmat luvut käydään läpi kiinnostuneiden kanssa.

Tässä on mahdollisuus rakentaa menestyvä alan brändi, jossa pohjatyöt on tehty hyvin. Ja jonka brändille löytyy kysyntää myös Euroopasta, tilauksia lähetetään satunnaisesti ympäri Eurooppaa. Viimeiset kolme kuukautta (syyskuusta 2021 lähtien) verkkokauppa on toiminut täysin orgaanisen näkyvyyden varassa ilman mitään maksettua mainontaa.

Verkkokauppaa ei tulla sulkemaan välissä vaan toiminta jatkuu normaalisti kunnes sopiva jatkaja löytyy.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Nopeasti kasvava puuntyöstölaitteita ja -työkaluja myyvä yritys

Vuonna 2013 perustettu puuntyöstölaitteita ja-työkaluja myyvä yritys. Myynnin lisäksi yritys tarjoaa käsityökalujen ja -laitteiden huolto- ja korjauspalveluita. Yritys on saavuttanut markkinoilla tunnettuutta juuri myymällä ja pitämällä varastoa vain laadukkaampien tuotteiden segmentissä. Pääasiallinen myyntitoiminta tapahtuu myymälän kautta. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat saatavilla, eikä välitöntä investointitarvetta ole. Yleisvaraston ja muutaman avainbrändin varaston kasvattaminen kaksi...

Katso lisätiedot

Astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiö harjoittaa astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa ravitsemuspalveluille....

Katso lisätiedot

Kittilän ja Rovaniemen rajalla, Lappiin johtavan tien varrella sijaitseva perinteikäs Kahvila Lohihovi Oy

Perinteikkäässä Lohinivassa sijaitseva kahvila-ravintola tunnetaan erityisesti munkeistaan ja sydämellisestä palvelustaan. Se on lähes jokaisen pohjoiseen menevän pysähdyspaikka ennen tuntureita. Lohihovi sijaitsee Rovaniemeltä Kittilään johtavan kantatien 79 varrella noin 90 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen. Toisella puolen tietä on huoltoasema ja kauppa....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot