Halutaan myydä
Koiratarvike verkkokauppa

Hintapyyntö 70 000
Liikevaihto 100000
Taseen loppusumma 6000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään koiratarvike verkkokauppa ajanpuutteen vuoksi. Yrittäjä siirtyy uusiin tehtäviin, ja tämän vuoksi verkkokaupalle etsitään jatkajaa.

Myynnissä oleva verkkokauppa on Bobbi.fi. Verkkokauppa on perustettu vuonna 2019, ja vuotuinen kasvu on ollut hyvää: 2019: 10 000€, 2020: 50 000€ ja 2021: 100 000 €. Verkkokaupassa on panostettu tarkasti optimointiin ja tehty työtä orgaanisen näkyvyyden kanssa.

Verkkokaupassa on muutama brändi, jotka ovat omassa maahantuonnissa, ja joilla on myös jälleenmyyjiä Suomessa. Lisäksi myynnissä laajasti eri brändejä joita muilla Suomessa ei ole myynnissä. Maahantuonti jää myös jatkajalle.

Kaupassa siirtyy myös kaikki some-tilit, ja verkkokaupan koko varasto. Varaston arvo on noin 50 000 €. Tarkemmat luvut käydään läpi kiinnostuneiden kanssa.

Tässä on mahdollisuus rakentaa menestyvä alan brändi, jossa pohjatyöt on tehty hyvin. Ja jonka brändille löytyy kysyntää myös Euroopasta, tilauksia lähetetään satunnaisesti ympäri Eurooppaa. Viimeiset kolme kuukautta (syyskuusta 2021 lähtien) verkkokauppa on toiminut täysin orgaanisen näkyvyyden varassa ilman mitään maksettua mainontaa.

Verkkokauppaa ei tulla sulkemaan välissä vaan toiminta jatkuu normaalisti kunnes sopiva jatkaja löytyy.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Perustettava ESPRIT-myymälä Oulun talousalueelle.

OULU:Haemme kauppiasta uuteen, Oulun talousalueelle perustettavaan uuteen ESPRIT-myymälään.  Esprit on maailman ensimmäinen lifestyle-brändi. Meille kestävä kehitys on osa DNA:ta ja 1960-luvun Kaliforniaan ulottuvaa historiaa. Pääset työskentelemään kansainvälisen merkin parissa; innostunut ja asiantunteva tiimi tukenasi.   Esprit-yrittäjän rooli ja osaaminen?  Oma roolisi yrittäjänä muotoutuu myymälätoimintojen ja myyntihenkilökunnan johtamisesta. Pidät taloudelliset tunnusluvut luontevasti  osana toiminna...

Katso lisätiedot

Laadukkaita kotihoidon palveluita tarjoava sosiaali- ja terveysalan yritys

Yritys tarjoaa kotihoitoa sekä vanhus- ja vammaispalveluja. Perusajatuksena palvelussa on tarjota kiireetöntä ja yksilöllistä apua arjen askareisiin kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Yrityksen painopisteenä on seniori-ikäiset sekä vamman tai sairauden takia apua tarvitsevat henkilöt. Yritys on hyväksytty alueen palvelusetelituottajaksi....

Katso lisätiedot

Kuormalavojen valmistus ja kierrätys

Kuormalavoja valmistava ja kierrättävä kannattava yhtiö. Toiminta laajennettavissa ilman investointeja. ...

Katso lisätiedot

Myydään, kannattava korjaamoyritys, kasvava rengashotelli sekä varaosa, neste ja hitsauskaasumyynti

Hyvällä liikepaikalla toimiva varaosa- ja korjaamoalan yritys jolla myös rengashotelli sekä neste- ja hitsikaasumyyntiluvat.Varaosamyymälä on ollut vuodesta 1992 alkaen ja korjaamotoiminta aloitettu vuonna 2004. Toimivat omassa nykyaikaisessa hallissa jossa nosturit ja rengashotelli. Alueensa ykkösvaraosamyyjä ja -korjaamo. Heiltä saa nelipyöräsuuntauksia, ilmastointihuoltoja, vikadiagnoosien lukua, pakokaasumittauksia ja tuulilasien vaihtoja. Liike kuuluu varaosaketjuun, joka mahdollistaa hyvän näkyvyyden ...

Katso lisätiedot