Halutaan myydä
Kaksi toimivaa verkkokauppaa

Hintapyyntö 1 700
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Myydään verkkosivut: blenderblender.fi ja veitsiapu.fi

Molemmat verkkokaupat ovat täysin valmiita toimintaan. Käännät vain "avaimesta" ja alat myymään. Ostajan perehdytämme käyttämään kaikkia tarvittavia järjestelmiä.

BLENDERBLENDER.FI
Erinomainen google näkyvyys. Hakusanalla: "kannettava blenderi" orgaanisesti toinen hakutulos. Kauppahintaan kuuluu pieni varasto, domain, valmiit nettisivut, yhteydet tavarantoimittajaan ja kaikki mitä tarvitset liiketoiminnan aloittamiseen.

VEITSIAPU.FI
KATSO: https://www.youtube.com/watch?v=K2TPyWc_zJs&t=51s Yrityksen arvoksi tuli 2,5 miljoonaa dollaria, jos suhteutetaan Suomen väestöön tulisi vastaavalle yritykselle arvoksi Suomessa noin 42 000 dollaria. Saat sivut, mainokset, infran, kaikki murto-osalla tästä.

Veitsiapu.fi on täysin valmis paketti sinulle, joka haluat olla pioneeri ja luoda täysin uutta palvelumallia Suomeen. Olemme testanneet markkinat ja kysyntää on! Veitsien teroitus postitse on Amerikassa jo iso juttu ja emme nää mitään syytä miksi näin ei voisi olla Suomessa.

Veitsiä sinun ei tarvitse osata teroittaa vaan voit ulkoistaa sen tai opetella teroittamaan itse.

Tarjoamme:
Valmiit nettisivut: Veitsiapu.fi
Vamiit Instagram ja Facebook
Google Analytics
Automatisoitu maksutapa (shopify)
Brändi ja markkinointimateriaali
Totean vielä: Tämä on täysin valmis paketti. Kaikki on jo tehty. Netti/verkkokauppaosaamista ei vaadita. Opetamme kaiken.

BONUS: Huomioithan että Amerikassa vastaava yritys on esiintynyt Sharktank-ohjelmassa ja sai siellä rahoituksen.
JA SITTEN SE PARAS OSUUS: KYSEISTÄ JAKSOA EI OLE VIELÄ NÄYTETTY SUOMESSA. KUN SE NÄYTETÄÄN OLETAMME ETTÄ KATSOJAT RIENTÄVÄT NETTIIN KATSOMAAN ONKO TÄLLÄISTÄ PALVELUA SUOMESSA! SILLOIN ON TILINTEON AIKA!!!!!

Erikseen ostettuna:
Veitsiapu: 1500€
Blenderblender: 1500€
Etusi: 1300€

Myymme nämä pois koska meillä on muita, vieläkin parempia projekteja tulossa.

Lisätietoa:
Ilari Iso-Mustajärvi, 0400607996
Mikko Pajula, 0504397744


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.