Halutaan myydä
Etsitään osakasta kuntoiluvälineiden verkkokauppaan

Kohdenumero FK59372
Hintapyyntö 10 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Haetaan osakasta uuden kuntoiluvälineitä ja kuntolaitteita myyvän verkkokaupan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Osaamista haetaan erityisesti markkinointiin ja sosiaalisen median sisällön tuottamiseen.

Verkkokaupan logistiikka on ulkoistettua, joten apua kaivataan lähinnä brändin ja asiakaskunnan kasvattamiseen. Verkkokauppa on yksinkertainen ja toimiva, joskin liiketoiminnan kasvaessa kaupan ulkoasua pitää pystyä parantamaan.

Verkkokaupan valtit ovat erittäin nopeat toimitukset sekä laadukas valikoima. Maahantuojan kanssa on hyvät yhteydet ja isojen kuntolaitteiden toimittamiseen onkin löydetty hyvä ratkaisu, joka ei vaadi varastointi kuluja.

Pidemmän ajan tavoitteena on pystyä rakentamaan hyvin automaattinen systeemin, joka ei vaadi jatkuvaa työtä kaupan pyörittämiseen.

Kysy rohkeasti lisää ja katsotaan onko tämä loistava mahdollisuus yhteistyölle ja tuottavan nettibisneksen kasvattamiseen!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava sähköalan yritys Länsi-Suomessa

Sähkökeskuksia, testauslaitteita, tehovastuselementtejä ja ohjauspaneeleja valmistava yritys....

Katso lisätiedot

Pitkään menestyksekkäästi toiminut ilmanvaihtoalan (LVI) yritys Satakunnasta eläkkeelle siirtymisen vuoksi

Yli 30 vuoden kokemuksella yritys toteuttaa teollisen ja julkisen rakentamisen ilmastointiurakoita ja huoltopalveluja pääasiassa Satakunnan alueella. Lisäksi yrityksellä on asiakkaanaan myös yksityistalouksia. Sillä on pitkäaikaisen kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito ja ylpeys. Sen henkilöstö on sitoutunutta ja asiakaslähtöisen palvelumallin sisäistänyttä....

Katso lisätiedot

Myydään, kannattava korjaamoyritys, kasvava rengashotelli sekä varaosa, neste ja hitsauskaasumyynti

Hyvällä liikepaikalla toimiva varaosa- ja korjaamoalan yritys jolla myös rengashotelli sekä neste- ja hitsikaasumyyntiluvat.Varaosamyymälä on ollut vuodesta 1992 alkaen ja korjaamotoiminta aloitettu vuonna 2004. Toimivat omassa nykyaikaisessa hallissa jossa nosturit ja rengashotelli. Alueensa ykkösvaraosamyyjä ja -korjaamo. Heiltä saa nelipyöräsuuntauksia, ilmastointihuoltoja, vikadiagnoosien lukua, pakokaasumittauksia ja tuulilasien vaihtoja. Liike kuuluu varaosaketjuun, joka mahdollistaa hyvän näkyvyyden ...

Katso lisätiedot

Perustettava ESPRIT-myymälä Oulun talousalueelle.

OULU:Haemme kauppiasta uuteen, Oulun talousalueelle perustettavaan uuteen ESPRIT-myymälään.  Esprit on maailman ensimmäinen lifestyle-brändi. Meille kestävä kehitys on osa DNA:ta ja 1960-luvun Kaliforniaan ulottuvaa historiaa. Pääset työskentelemään kansainvälisen merkin parissa; innostunut ja asiantunteva tiimi tukenasi.   Esprit-yrittäjän rooli ja osaaminen?  Oma roolisi yrittäjänä muotoutuu myymälätoimintojen ja myyntihenkilökunnan johtamisesta. Pidät taloudelliset tunnusluvut luontevasti  osana toiminna...

Katso lisätiedot