Halutaan myydä
Elektroniikka ja valaistus tuotteiden maahantuonti + verkkokauppa + varasto

Hintapyyntö 95 000
Liikevaihto 75 000€
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään kannattava valaistukseen sekä Elektroniikka tuotteiden verkkokauppa. Yritys on ollut osa muuta liiketoimintaa vuodesta 2010 ja 2018 tehty isoja organisaatiomuutoksia ja silloin avattu uusi Brändi, sekä uusi verkkokauppa. Viime vuoden puolella uudistettu kokonaan verkkokauppa-alustaa sekä päivitetty tuotevalikoimaa. Tällä hetkellä verkkokaupassa on yli 1300 eri tuotetta ja suurin osa niistä ovat valaistukseen liittyviä tuotteita ja sähkötuotteita.

Yrityksellä on oma maahantuonti. Liikevaihto (ALV0% Myynti) ollut noin 70 000 - 100 000€/vuosi, vähän riippuen panostuksesta. Tuotteiden katemarginaali on hyvä.
Myyntihinta on 95 000 € Hinta sisältää Varasto (45 000€ ALV0%) Varaston arvo on sisäänostohinta ja ostettu todella edulliseen hintaan. Luovutuksen yhteydessä tehdään inventaario.

Jo kaupan mukana tulevan varaston arvioitu myyntiarvo on jo yli 110t€.
Näin ollen pelkällä nykyisen varaston myymisellä pystyisi jo maksamaan koko yrityksen ostohintaa pois.

Yrityksellä on laaja kanta-asiakaskunta Suomessa, mm. isoja sekä pieniä yrityksiä, kouluja, valtion laitoksia sekä yksityishenkilöitä.

Tuotteiden myyntiä ulkomaille on myös kokeiltu ja kasvupotentiaalia on todettu kansainvälisessä kaupassa mutta emme ole siihen pystynyt panostamaan.

Uusi jatkaja perehdytetään sekä koulutetaan, sekä avustetaan kaupanteon jälkeen jotta kantaasiakkaat eivät kärsi sekä että siirtyminen olisi sujuvampaa.

Jatkaja ei tarvitse olla sähköalan henkilö mutta tekniikan tuntemus helpottaa kouluttautumista sekä myös laajentaa mahdollisuuksia entisestään.

Myydään verkkokaupan sekä maahantuonnin liiketoiminta.
Liiketoimintakauppaan sisältyvät:
- Verkkokauppa ja kaikki siihen liittyvä dokumentaatio.
-Verkkokaupan sekä maahantuonnin liiketoiminta.
- säänkestävät valomainokset (n. 3500€)
-Varasto (varaston arvo noin 40 000 - 50 000 € mutta tarkennetaan mahd. kaupan syntyessä),
-Laaja asiakasrekisteri ja valmis kanta-asiakas verkosto
-Kaikki toimittajayhteydet.
-Tuotteiden dokumentointi
-Koko maahantuontijärjestelyn opastus sekä perehdyttää verkkokauppaan liittyvät asioista kuuluu kauppaan.

Hinta ei sisällä verkkokaupan takana olevaa yritystä (OY) mutta tästäkin vaihtoehdosta voidaan keskustella.

Verkkokaupan uudistuksen yhteydessä tehtyjen parannuksien jälkeen verkkokaupan liikevaihto on nousemassa ja nykyisten toimittajien laajan tuotevalikoiman ansiosta jatkajalla on helposti mahdollista tarjoa asiakkaille erittäin paljon muita tuotteita ja Elektroniikka tuotteita kun mitä tällä hetkellä löytyy verkkokaupassa.

Yrityksellä on vuokrattu tila jonka jatkosta voidaan neuvotella tarpeen mukaan (liiketila ei sisälly hintaan). Liiketoiminta on helposti siirrettävissä minne päin Suomea tahansa. Liiketoimintaa pyöritetään tällä hetkellä sivutoimisesti.
( Vie aikaa noin. 1h /päivä) Varastotilaa tarvitaan noin 30m2.

Niin kun aikaisemmin ilmoitettu, niin yritys on tällä hetkellä pyöritetty sivutoimisesti joten jatkaja pystyy myös ilman suurempia panostuksia jatkaa toiminnan pyörittäminen sivutoimisesti.

Myynnin syynä on varsinaisen päivätyön lisääntyvien haasteiden lisääntyminen sekä isoja henkilökohtaisia muutoksia ja niistä johtuva ajanpuute. Tämän takia on todettu että joudutaan luopumaan tästä liiketoiminnasta.

Olemme avoimia keskustelemaan kaupan ostohinnan maksujärjestelyistä mahdollisen jatkajan kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä jos teillä on kysymyksiä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.