Halutaan myydä
Kaiken kattava KAIHDIN - JA KEHYSLIIKE ... ja paljon muutakin

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 340 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2

Myydään hyvässä kunnossa oleva Kaihdin ja Kehysliike. Yritys on toiminut yli 40 vuotta ja nykyisellä yrittäjällä 24 vuotta. Täyden palvelun Kaihdin liike jolla hyvät toimittaja-sopimukset sekä vahva asiakaskunta omalle paikkakunnalle sekä 100 km säteelle ympärille.
Kaihtimien sekä markiisien ja niiden asentamisen lisäksi yritystarjoaa verhotangot- ja kiskot, taidetarvikkeet ja kehykset. Oma kivijalkaliike jossa panostettu tuotteiden esittelyyn sekä hyvä varasto taide ja kehyspuolen tuotteita heti myytäväksi. 
Tästä on hyvä uuden yrittäjän jatkaa liiketoimintaa ,hyvät yhteistyöverkostot sekä tavaran toimittajat sekä valmiita yhteistyösopimukset, jota tuovat kassavirtaa ilman isompaa markkinointia. Jos hallitsee sähköasennuksia ja/tai ymmärtää älylaitteiden logikkaa on uudella yrittäjällä mahdollisuus kasvattaa liikevaihtoa ja katetta huomattavastikin. Hyvät kädentaidot omaavalle henkilölle sopiva kohde. 


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.