Halutaan myydä
Myydään käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa

Kohdenumero FK58876
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto n. 80 000€
Toimiala Urheilu- ja ulkoiluvälineet, polkupyöräliikkeet
Sijainti Koko Suomi
Käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa etsii uutta innokasta kauppiasta. Luovumme liiketoiminnasta ajanpuutteen vuoksi.

Toiminta myydään liiketoimintasiirtona, joten ostajalle ei tule vanhan yritystoiminnan vastuita.

Myymme verkkokaupan kautta käytettyjä golfvälineitä.
Brändi on alalla tunnettu ja pidetty. Markkinointia ja brändäämistä olemme tehneet pilke silmäkulmassa ja se on toiminut hienosti. Brändi erottuu joukosta edukseen.
Hanki nyt itsellesi valmis paketti kevään tulikuumaa markkinaa varten. Viime vuoden valtavat aloittaneet massat päivittävät varusteensa aloittelijapektista seuraavalle tasolle.
Kauppaan kuuluu:
- Loistavasti toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka toimii sujuvasti ja on miellyttävä käyttää (Shopify)
- Sometilit: Facebook (442 tykkääjää), Instagram (249 seuraajaa) ja TikTok(294 seuraajaa).
- Isompien mailaerien hankintakanavat.
- Meidän tuki toiminnan jatkamisen helpottamiseksi. Haluamme nähdä luomuksemme menestyvän ja huikean potentiaalin hyödyntämisen.
- Verkkokaupassa olevan hinnoittelukoneen, loistava hankintakanava käytetyille mailoille kunnon katteella.
- Mailojen puhdistukseen/kiillotukseen sopivat vermeet
- Välineiden tuotekuvaukseen hankitut kuvausvalot ja tausta.
- Rahalla ja vaivalla rakennetun brändin. Ollaan oltu oikeasti näkyvillä.
- Facebook sivun kattavuus tänä vuonna: 246 153, maksettu kattavuus 254 400 ja maksetut näyttökerrat 1,4milj.
- Instagramin kattavuus 78 849.
- Jäljellä olevan varaston, myyntiarvo ehkä 1000-2000€
- Jos uusi kauppias haluaa perustaa oman vaatebrändin, harjoitusvälinebrändin tai vaikka oman välinebrändin autamme tehdaskontaktejen kanssa.

Jos liikevaihtoa haluaa todella kasvattaa ottaa vain uudet mailat myyntiin myös. Meiltä löytyy johtavien merkkien maahantuojien yhteystiedot, jotka luovutamme tarvittaessa.

Jos on tarve varaston ulkoistamiselle, voidaan neuvotella sopimus niin, että me hoidamme edelleen lähetykset ja varastoinnin. Myös mailojen kiilotukset, puhdistukset ja tuotekuvaus tulee samassa paketissa. Varastomme sijaitsee Rajamäellä.

Lisätietoja [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Enemmistöosuus Suomen pohjoisimmasta lentoyhtiöstä Polar-Lento Oy:stä

Polar-Lento Oy tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella asiakkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea uniikki Tunturi-Lapin kauneus jännittävillä tavoilla. Polar-lento lennättää asiakkaat mukavasti ja turvallisesti parhaille kalavesille ja kaikkein kauneimmille vaellus sekä hiihtopaikoille Pohjois-Suomeen ja Ruotsiin. Yritys tarjoaa seikkailuja koskemattomaan erämaahan ja hämmästyttäville vuoristojärville. Lisäksi yritys tarjoaa yleisölennätyksiä Kilpisjärven jylhissä tunturimaisemissa ja järjestää haku- ja vie...

Katso lisätiedot

Suosittu sisustusliike erinomaisilla tuote-edustuksilla loistavalla liikepaikalla kaupungin vilkkaalla ostoskadulla

Yrityksellä on toimintaansa varten vuokrattuna liiketila keskeiseltä paikalta kaupungin ostoskadulta. Sillä on monipuolinen, tunnettujen tavarantoimittajien tuotevalikoima tarjonnassaan. Yritys tunnetaan mielenkiintoisena ja kilpailukykyisenä kauppana omalla alueellaan sisustustarvikeliikkeenä....

Katso lisätiedot

Perustettava ESPRIT-myymälä Jyväskylän talousalueelle

JYVÄSKYLÄ: Haemme kauppiasta uuteen,  Jyväskylään perustettavaan ESPRIT-myymälään. Esprit on maailman ensimmäinen lifestyle-brändi. Meille kestävä kehitys on osa DNA:ta ja 1960-luvun Kaliforniaan ulottuvaa historiaa. Pääset työskentelemään kansainvälisen merkin parissa innostunut ja asiantunteva tiimi tukenasi.  Esprit-yrittäjän rooli ja osaaminen? Oma roolisi yrittäjänä muotoutuu myymälätoimintojen ja myyntihenkilökunnan johtamisesta. Pidät taloudelliset tunnusluvut luontevasti  osana toiminnan ohjausta. T...

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva infrarakentamisen erikoisosaaja

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta infrarakentamisen erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin teknisiin resursseihinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan johtava toimija Suomen markkinoilla. Toiminta on lähtökohtaisesti painottunut eteläiseen ja läntiseen Suomeen, mutta markkina-alueena voidaan kuitenkin pitää koko Suomea. Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja sille ...

Katso lisätiedot