Halutaan myydä
Myydään käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa

Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto n. 80 000€
Toimiala Urheilu- ja ulkoiluvälineet, polkupyöräliikkeet
Sijainti Koko Suomi
Käytettyjen golfvälineiden verkkokauppa etsii uutta innokasta kauppiasta. Luovumme liiketoiminnasta ajanpuutteen vuoksi.

Toiminta myydään liiketoimintasiirtona, joten ostajalle ei tule vanhan yritystoiminnan vastuita.

Myymme verkkokaupan kautta käytettyjä golfvälineitä.
Brändi on alalla tunnettu ja pidetty. Markkinointia ja brändäämistä olemme tehneet pilke silmäkulmassa ja se on toiminut hienosti. Brändi erottuu joukosta edukseen.
Hanki nyt itsellesi valmis paketti kevään tulikuumaa markkinaa varten. Viime vuoden valtavat aloittaneet massat päivittävät varusteensa aloittelijapektista seuraavalle tasolle.
Kauppaan kuuluu:
- Loistavasti toimiva ja tyylikäs verkkokauppa, joka toimii sujuvasti ja on miellyttävä käyttää (Shopify)
- Sometilit: Facebook (442 tykkääjää), Instagram (249 seuraajaa) ja TikTok(294 seuraajaa).
- Isompien mailaerien hankintakanavat.
- Meidän tuki toiminnan jatkamisen helpottamiseksi. Haluamme nähdä luomuksemme menestyvän ja huikean potentiaalin hyödyntämisen.
- Verkkokaupassa olevan hinnoittelukoneen, loistava hankintakanava käytetyille mailoille kunnon katteella.
- Mailojen puhdistukseen/kiillotukseen sopivat vermeet
- Välineiden tuotekuvaukseen hankitut kuvausvalot ja tausta.
- Rahalla ja vaivalla rakennetun brändin. Ollaan oltu oikeasti näkyvillä.
- Facebook sivun kattavuus tänä vuonna: 246 153, maksettu kattavuus 254 400 ja maksetut näyttökerrat 1,4milj.
- Instagramin kattavuus 78 849.
- Jäljellä olevan varaston, myyntiarvo ehkä 1000-2000€
- Jos uusi kauppias haluaa perustaa oman vaatebrändin, harjoitusvälinebrändin tai vaikka oman välinebrändin autamme tehdaskontaktejen kanssa.

Jos liikevaihtoa haluaa todella kasvattaa ottaa vain uudet mailat myyntiin myös. Meiltä löytyy johtavien merkkien maahantuojien yhteystiedot, jotka luovutamme tarvittaessa.

Jos on tarve varaston ulkoistamiselle, voidaan neuvotella sopimus niin, että me hoidamme edelleen lähetykset ja varastoinnin. Myös mailojen kiilotukset, puhdistukset ja tuotekuvaus tulee samassa paketissa. Varastomme sijaitsee Rajamäellä.

Lisätietoja simo@ziili.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kehitä toimiva liikelahjayritys verkkokaupaksi

Pitkään toiminut liikelahjayritys etsii jatkajaa. Yritys on toiminut viime vuodet verkkokatalogien avulla myyden mainoslahjoja, yrityslahjoja ja työvaatteita. Uusi yrittäjä voi lähteä kehittämään yrityksen toiminnan moderniksi verkkokaupaksi ja kasvattaa liikevaihtoa tekemällä aktiivisesti myyntityötä. Liiketoimintakauppaan sisältyvät nykyiset asiakassuhteet, hyvät suhteet sekä ulkomaisiin että kotimaisiin tavarantoimittajiin, laaja asiakasreksiteri ja logo-pankki, kotisivut ja domain. Liiketoimintaa on mah...

Katso lisätiedot

Myydään Hämeessä toimiva henkilöliikenteeseen erikoistunut yritys

Jo 25 vuotta toiminut yritys joka on aina panostanut turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja laadukkaaseen kalustoon. Hoitavat sekä tilaus että linja- ja palveluliikennettä, heillä on sopimuksia esim. koulukyydeistä.  Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta toimii omatoimisesti ja tarjoavat korkeatasoisen asiakaspalvelun, jolla erottautuu kilpailijoista sekä varmistaa uusia tilauksia. Hyvä ja tähän toimintaa soveltuva kalusto, sekä isoa että pienempää autoa. Yritys on ...

Katso lisätiedot

Tuottava autojen varaosaliike, jolla pitkä menestyksekäs historia

Yrityksellä on erinomaisesti sen toimintaan nykyvolyymilla soveltuvat toimitilat keskeisellä paikalla. Sen valikoimissa on tunnetut ja halutut tuotemerkit ja sen toimintakulttuuri perustuu asiakaslähtöiseen palveluun, jossa asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat toiminnan keskiössä. Yrityksellä on vuosikymmenten aikana vakiintunut vakaa markkina-asema sen ydinasiakkaiden keskuudessa....

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot