Halutaan myydä
furutristinen boba&mochi baari franchising

Hintapyyntö 50 000
Liikevaihto 1000000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 2-4
Boba Plugi on tällä hetkellä netin kautta toimiva boba ja mochi kahvila. Teemme yhteistyötä Foodoran kanssa, mutta ensi vuonna työskentelemme myös Woltin kanssa.

Mistä idea lähti? Koronan jyllätessä taas, halusin mahdollistaa kahvila kokemuksen kotoa käsin. Hämeenlinnassa nämä herkut olivat vielä ennennäkemättömiä, joten otin tilaisuuden vastaan ja perustin kahvilan näiden herkkujen ympärille ja ihmiset rakastavat meidän tuotteita!

Kahvilassa tarjoamme useiden eri boba juomien lisäksi myös jääkahvia sekä jäätelö mocheja. Tänä vuonna 2022 haluamme tuoda Suomeen Euroopan ensimmäisen mochi baarin, mikä on ollut suuri hitti Amerikassa ja Aasiassa. Olemme luoneet suhteet Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin, joten enään puuttuu innokkaat yrittäjät. Ilmenemme kauppakeskuksissa kioskeina tai pienissä liiketiloissa.

Boba Plugi on innovatiivinen, trendikäs ja futuristinen. Meitä ei voi verrata muihin maailman boba tee kahviloihin. Haluamme olla mahdollisimman ainutlaatuinen sekä omaperäinen kahvila, jolle tuotteiden laatu on tärkeää.

ETSIMME AKTIIVISESTI YRITTÄJIÄ NÄIHIN KAUPUNKEIHIN:

HÄMEENLINNA, HELSINKI, ESPOO, LAHTI, JYVÄSKYLÄ, PORI, KOUVOLA, TAMPERE, OULU, KUOPIO

Voit myös ehdottaa uutta mahdollista kaupunkia.

PÄÄKOHDAT
- TUOTTEET BOBA JUOMAT SEKÄ MOCHI JÄÄTELÖ BAARI
- ALHAINEN ALKU INVESTOINTI (ALLE 50 000€)
- KATTAVA PEREHDYTYS YRITTÄJÄLLE
- JATKUVA TUKI UUDELLE YRITTÄJÄLLE
- MAHDOLLISTA SAADA HYVIN TULOA HETI ALUSTA ASTI


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot

Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus

Myynnissä on vierailukeskus, jossa voit pelata minigolfia sisätiloissa. 24-kaistainen keskus (16 Green Parkissa ja 8 Wild Wild West Salonissa) on Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus. Lisäksi keskuksessa on erillinen huone syntymäpäiville ja muille tapahtumille. Yritys sijaitsee uudessa ostoskeskuksessa Tallinnan keskustassa sataman välittömässä läheisyydessä. Tilojen kokonaispinta-ala on 542 m2, jonne mahtuu samanaikaisesti jopa 180 asiakasta....

Katso lisätiedot

Metallituotteiden valmistaja kansainvälisille asiakkaille

Yritys valmistaa metallisia komponentteja isojen kansainvälisten yhtiöiden tuotteisiin. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja omat soveltuvat toimitilat lähellä asiakkaita. Myydään eläköitymisen takia. Oikaistu käyttökate 325 000 euroa vuonna 2020....

Katso lisätiedot

Puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen erittäin kannattava ja kasvava liiketoiminta myynnissä!

Vuosikymmenten historian omaava puurakenteiden valmistukseen ja myyntiin erikoistuneen perheyrityksen liiketoiminta myytävänä Varsinais-Suomesta. Liiketoiminta erittäin kannattavaa ja vahvassa kasvussa. Nopea, hyvä ja joustava palvelu, laadukkaat tuotteet sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan toimitusvarmuuteen ovat yrityksen myyntivaltteja. Puurakenteiden korkealaatuinen valmistus- ja tuoteosaaminen ovat yrityksen erityisvahvuuksia. Lisäksi kattava myyntiverkosto, suunnittelukyvykkyys, projektiseurant...

Katso lisätiedot