Halutaan myydä
Parturi-kampaaja, Caritan Salonki Capillago, Kuopio

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Pohjois-Savo
Vuokratuoli/sopimusyrittäjä-paikat vapautui. Etsin ripsiteknikkoa, parturi-kampaajaa, tai muuta kauneuden/hyvinvointi-alan ammattilaista. Edellytän sinulta yrittäjä-henkisyyttä, yhteistyökykyä, joustavuutta, rehellisyyttä toimissasi, innostusta alastasi, ja halua kehittää osaamistasi eteenpäin, olet taitava asiakas-palvelija, jalat maassa-järki päässä-tyyppi.

Carita'n Salonki Capillago on monipuolinen yritys, joka tarjoaa laajaa osaamista. Olemme erikoistuneet kuvaus-stailauksiin, kampauksiin, meikkeihin, mutta osaamme ja teemme myös paljon muuta. Kilpaileminen on yksi keino viedä ammattitaitoa eteenpäin. Käy tutustumassa www.caritancapillago.fi niin saat kuvan siitä mitä teemme.

Vahva allergia-osaaminen, kemian-tietous on tärkeä osa tätä työtä. Palvelemme niin allergista asiakasta, kuin ei-allergista, hajusteettomassa ympäristössä. Siksi sinulta edellytetään sitoutumista tähän konseptiin. Asiaan perehdytetään kyllä. Työskentelytavat on osa myös meidän omaa terveyttä, ja mahdollisuutta olla alalla mahdollimman pitkään.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.