Halutaan myydä
Oulun Autot Oy automyynti ja kaikkien autojen ajoneuvojen vuokraamo

Kohdenumero FK62427
Hintapyyntö 123
Liikevaihto 200000
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Oulu
Henkilöluku 1
Nyt harvinaisuutta ja hyvää firmaa tarjolla! Luottokelpoinen ja toimiva yritys osakeyhtiö Oulun Autot Oy.
Y:tunnus 2239422-3.
Myydään eniten tarjoavalle, jonka myyjä päättää milloin hinta on tarpeeksi hyvä.
Voidaan myydä myös pelkkä osakeyhtiö ja liiketoiminta ilman kalustoa jos koko kalusto on myyty kokonaan pois.
Tässä on erinomainen tilaisuus autojen vuokraus, myynti- ja kuljetusalasta kiinnostuneelle yrittäjälle, sillä jo vuodesta 2008 Oulussa toiminut Oulun Autot Oy etsii uutta yrittäjää / jatkajaa yritystoiminnalle, jota yrityksen perustaja myy.
Oulun Autot Oy:lla on lisäksi TAKSIN liikennelupa, mutta ei ole yrityksen aikana vielä liiketoimintaan käytetty.
Yrityksellä ei ole pankki eikä verovelkaa.
Koronavuoden jälkeen vuodet tilikaudet 2021 ja 2022 ovat olleet voitollisia
Luottotiedot ovat kunnossa ja rahoitusyhtiöiltä tulee luottoa heti jos sitä tarvitsee.
Myyntitapa on niin, että ostaja saa tarjota, mutta päätän itse milloin tarjous on tarpeeksi korkea niin sen jälkeen hierotaan ja keskustellaan yksityiskohdat kohdalleen ja teemme kaupat.
Tarjouksia kuunnellaan ja vaihto myös johonkin mahdollinen osana kauppaa. Hinnasta voidaan neuvotella sen mukaan mitä kalustoa kauppaan kuuluu mukaan.
Kaikkea kalustoa ja yritys voidaan myydä myös erikseen, jolloin tilanne muuttuu ja kalusto vaihtuu.
Yrityksen tämän hetkisen liiketoiminnan pääalueena on ollut Kaikkien ajoneuvojen myynti, pakettiautojen, pikkubussien ja matkailuautojen työkoneen ja auto trailerin vuokraus.
Lisäksi palveluihin kuuluu ammattimainen työkonevuokraus; asiakkaiden maatöihin on vuokrattavana Bobcat 773 kuormaaja ja vaativiin kuljetustarpeisiin uusi auton / koneenkuljetustraileri.
Kauppa käy autokauppassa hyvin.

Tässä valmis konsepti kehitttää vaikka mitä lisää eli avaruus rajana nimi kunnossa ja viidestoista vuosi menossa jo!
Autorahoitus yhteistyökumppaneita ovat Svea ja Sav rahoitus.
Yrityksellä on koe numero rekisterikilpiä käytössä 3 kpl.
Yrityksellä on myös rahoitus ja vakuutusoikeudet kaikkiin moottoriajoneuvoihin.
Asiakkaana on ollut nimekkäitäkin bändejä ja soittajia matkan varrella sekä niiden levy-yhtiöitä.
Vuokrattavia pakettiautoja on ollut yhteensä 14 kpl, pikkubusseja 9 kpl ja 1 kpl matkailuautoja. Henkilöautoja vaihteleva määrä riippuen autojen myyntitilanteesta. Tällä hetkellä kalustossa on noin 50 kpl autoja ja kalustoa
Yritys sijaitsee erittäin hyvällä ja näkyvällä liikepaikalla suoraan Kuusamontien varressa, jossa yritys voi myös jatkaa toimintaansa tai jos ei jatka niin voi muuttaa muuallekkin.
Yritystä myy yrityksen alkuperäinen omistaja / perustaja, jolle yritys on toiminut yli 14 vuotta omana elinkeinona.
Yrityksen liiketoiminta on kannattavaa ja tuottavaa. Yrityksen palveluiden kysyntä on vakiintunutta ja jatkuvaa. Uusi yrittäjä voi jatkaa yritystoimintaa välittöömästi heti ja kehittää sitä lisää kauppakirjojen solmimisen jälkeen, sillä tarjolla on valmis kokonaisuus.
Yritys on myynnissä kokonaisuutena, mutta myös autojen sekä liiketoimintojen osa ostoista on mahdollista neuvotella. Myös tarjouksia otetaan vastaan.
Yrityksen liiketoiminta tuottaa ja pyörii taukoamatta edelleen vaikka yritys onkin myynnissä.
Omistaja on hoitanut kaikki yritystoimintaan liittyvät vastuut ja velvoitteet eli luottotiedot ja asiat ovat kunnossa!
Katsoa tarkempia kuvia sekä lisätietoja osoitteesta: www.oulunautot.com
Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Lari Rönn, puh.0405403050 ja [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huonekaluteollisuuden alihankintaliiketoiminta

Yritys valmistaa puuosia huonekaluteollisuusasiakkaille. Yhtiön sijainti sisäisessä Suomessa pienemmällä paikkakunnalla. Hyvät edellytykset kehittää toimintaa. Yhtiö kärsinyt omistajan terveydentilasta. Myydään liiketoiminta....

Katso lisätiedot

Heti markkinajohtajaksi? Kasvava ja kannattava ruotsalainen verkkokauppa myynnissä

Nopeasti kasvava ja kannattava ruotsalainen verkkokauppa etsii ostajaa Suomesta tai muualta Euroopasta. Laajentuminen on onnistuneesti tehty Tanskaan ja kun yhtiön omat resurssit eivät ole riittäviä Suomen markkinoille, tämä kasvuyritys hakee apua Suomeen laajentumiselle. Suomen lisäksi myös ,uut Euroopan maat kiinnostavat. Kyseeseen voi tulla suomalainen tai kansainvälinen strateginen tai operatiivinen osakkuus tai omistajuus....

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot

Myydään Konehuolto Hannu Onnela Oy:n liiketoiminta Loimaalla.

Hannu on suuntaamassa kohti uusia haasteita ja siksi on myymässä yrityksensä liiketoimintaa ja siihen liittyvää liikeomaisuutta.Konehuolto Hannu Onnela Oy on erikoistunut huoltamaan ja korjaamaan yhteistyöliikkeidensä myymiä työkoneita, traktoreita ja puimureita, kurottajia ja pienkuormaajia. Yrityksellä on vuosien kokemus alalta ja teknistymisen myötä sen osaaminen on kehittynyt ja isojenkin kokonaisuuksien laaja-alainenkin ja monipuolinen hahmottaminen on organisaatiossa syvälle kehittynyt erikoisammattit...

Katso lisätiedot