Halutaan myydä
AA luokitus Oulun Autot Oy & Oulun Autotaxi. Ajoneuvojen, vuokraus/myyntiliike

Kohdenumero FK62427
Hintapyyntö 35 000
Liikevaihto 188438,04
Taseen loppusumma 74 596,94
Toimiala Autovuokraamoja
Sijainti Oulu
Henkilöluku 1
Erinomainen tilaisuus, autojen myynti, vuokraus,- ja kuljetusalasta kiinnostuneelle yrittäjälle .Jo vuodesta 2008 Oulussa toiminut Oulun Autot Oy etsii uutta yrittäjää / jatkajaa yritystoiminnalle, jota yrityksen perustaja itse nyt myy.

AA luottoluokitus! Tilaisuus sille, joka ymmärtää hyvän ja rahan päälle. Ei ole pakko myynnissä eikä konkurssiin menossa! Tarkoitus ei ole itsellä vaan jatkaa. Vaan jos ei kaupaksi mene eikä kelpaa niin säilötään itsellä, koska arvo ei tule kyllä laskemaan ja helppo jatkaa vaikka seuraavalla bisneksellä joskus jos tarvitsee.

Myyntihinta on kohdallaan jos ymmärtää verrata sitä satojen tuhansien hyötyyn kun osaa oikein laskea ja viitsii hieman vaivaa ja töitä nähdä!

Luotto / varastotiliä on 50000€ arvosta, jota voi halutessaan käyttää autojen ja kaluston ostoon eli luottoa yrityksellä kyllä on! Luoton voi saada nostettua, jopa 100000€ asti. Voi helposti aloittaa yrittämisen ja kaupanteon, jopa ilman omaa pääomaa. Edellyttää vain, että uuden omistajan luotot myös oltava kunnossa.

Halvalla menee koko paketti. Katso tarkemmin eteenpäin luettaessa.

Oulun Autot Oy:lla on lisäksi TAKSIN liikennelupa(voimassa vielä 9 vuotta) Oulun Autotaxi ja Oulun Autotaksi Oy. Yrityksellä ei ole pankki- eikä verovelkaa. Luottotiedot ovat kunnossa ja toiminta on vakiintunutta sekä kannattavaa.

Liiketoimintaan on kuulunut ajoneuvojen vuokraus, välitys ja myynti. Lue koko ilmoitus huolella nyt on tilinteon paikka hyvän liiketoiminnan ja oy:n etsijän tilaisuus

Harvinaisen hyvä, kannattava ja pitkään toiminut autoalan moniosaajayritys tarjolla, jota voi kehittää rajattomasti ja helposti haluamaansa vision suuntaan sillä konsepti, brändi, nimi on hyvin tunnettu ympäri Suomen. Oulun Autot Oy sekä aputoiminet Oulunautotaxi, Oulunautotaksi ja kaikki liiketoiminta on jo valmiina seuraavaa yrittäjää varten. Viidestoista toiminta vuosi menossa.

Vuoden 2022 liikevaihto oli 188000€ ja nousi edelliseen huikeat 121% Liikevoitto oli 15000€ nousua 650% ja liikevoitto prosentti oli 7,6%.

Hinta neuvoteltavissa puolin ja toisin sen mukaan mitä kauppaan haluaa kuuluvaksi. Soittele ja kysy tarkemmin lisää niin neuvotellaan .p. 0405403050 / Lari

Hinta riippuu siitä onko kyseessä koko yrityksen vai liiketoiminnan osto, koko osake-yhtiö. Myös Irtaimistoa mukaan jos tarvii, toimitilat (halpa vuokra), sohvat, kaikki toimisto kalusteet Isku laatua, korttihöylä laite ja valvonta kamerajärjestelmä on valmiina. ym kaikkea mitä tarvitsee toimintaan on valmiina. Tarjouksia kaikista mahdollisuuksista kuunnellaan.

Ostaja on varma voittaja! Tässä on kaikki valmiina yrityksen liiketoiminnan jatkamiseen.

Hintapyyntö on ilman autoja eli hallin kalusteet ja koko yritys ja liiketoiminta. Soittele niin neuvotellaan tarkemmin mitä mihinkin hintaan kuuluu ja mihin hintaan päästään.

-Autojen ja Ajoneuvojen Vuokraamo

-Automyynti

-Työkoneiden vuokraus

-Taksin liikennelupa

-Autojen vakuutus myynti

-Ulkomaan tuonti ja vienti

-Tuonti autot ulkomailta.ym kaikkia laillista liiketoimintaa saa pyörittää ja kehittää edelleen, joten laajentaa voi mille allalle tahansa haluaa.

Talous on kunnossa. Ei ole velkaa ja luottokelpoinen joka suuntaan eli tase on kunnossa ja myydään myös täysin kunnossa puhtaana kaikesta.

Myyntihinnasta ja kaupan muista yksityiskohdista voidaan neuvotella ostajan tarpeiden mukaan

Yrityksenliiketoiminnan pääalueena on kaikkien ajoneuvojen myynti, vuokraus, pakettiautojen, pikkubussien ja matkailuautojen sekä työkoneen ja autotrailerin vuokraus. Konepuolella asiakkaiden maatöihin on ollut vuokrattavana Bobcat 773 kuormaaja ja vaativiin kuljetustarpeisiin auton- / koneenkuljetustraileri. Kauppa käy myös autokaupassa hyvin.

Autorahoituksen yhteistyökumppaneita ovat Svea- ja SAV-rahoitus ja saatavissa myös muut rahoitus yhtiöt jos tarvitsee. Yrityksellä on myös rahoitus- ja vakuutusoikeudet kaikkiin moottoriajoneuvoihin.

Vuokraamon asiakkaina on ollut yritysten ja yksityishenkilöiden lisäksi nimekkäitä artisteja sekä niiden levy-yhtiöitä ympäri Suomen.

Yritys sijaitsee erinomaisella, edullisella liikepaikalla suoraan Kuusamontien varressa, jossa yritys voi myös jatkaa toimintaansa. Yritystä myy yrityksen alkuperäinen omistaja / perustaja, jolle yritys on toiminut yli 15 vuoden ajan omana elinkeinona. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Lari Rönn, puh.0405403050 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia oma energiayhtiö

Tällä yrityksellä on erittäin hyvä aloittaa tai vahvistaa asemaansa energialiiketoiminnassa.Yhtiö tuottaa asiakkailleen kaukolämpöä.Asiakkaat ovat pääosin kunnan omistamia kiinteistöjä ja rakennuksia. Asiakkaina on myös yritykset, yksityiset taloyhtiöt sekä yksityistaloudet. Kaukolämmön yritys tuottaa kotimaisista uusiutuvista luonnonvaroista.Yhtiö omistaa kaksi hakevoimalaitosta sekä kuljetuskalustoa, joka varmistaa sujuvan sekä taloudellisen toiminnan.Kaukolämpöverkosto kattaa vaikuttavat 2300 metriä, mik...

Katso lisätiedot

Jännittävä mahdollisuus: tunnettu lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa on myynnissä

Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, johon kuuluu verkkokauppa, asiakaskunta, toimittajasopimukset, IG- ja FB-tilit. Toiminta tapahtuu WooCommerce-järjestelmässä, joka on paras ja nykyaikaisin verkkokauppa-alusta. Yrityksellä on vahva kokemus, laaja uskollinen asiakaskunta, monipuolinen valikoima ja merkittävä kasvupotentiaali. Se sopii erinomaisesti olemassa olevan yrityksesi laajentamiseen tai uudelle toimialalle siirtymiseen. ...

Katso lisätiedot

Kahden ajoneuvon menestyvä taksiyritys kehittyvässä kaupunkikeskuksessa

Yrityksellä on kaksi taksiajoneuvoa, joilla se palvelee asiakaskuntaansa sen toiminta-alueella. Asiakkuudet perustuvat perinteiseen tilausjärjestelmään, mutta myös sopimusasiakkuuksiin. Yrityksen omistaja, yrittäjä, ei enää osallistu ajotehtäviin kokoaikaisesti vaan kuljettajaresurssi muodostuu kolmesta työntekijästä, joiden kunkin osalta on sovittu yksilöllinen työskentelymäärä. Yritys on alueellisesti hyvin tunnettu ja sille on vuosien mittaan kertynyt hyvänkokoinen joukko "kanta-asiakkaita", joista joide...

Katso lisätiedot

Menestyvä autokorjaamo ja -pesula Pohjanmaalla

Jo vakiintunut autokorjaamo ja -pesula on perustettu 2014. Pienimuotoinen rengashotelli toimii myös samoissa tiloissa - tätä osaa voisi laajentaa. Yrittäjä ei ole itse työskennellyt yhtiössä vaan pelkästään nostanut osinkoa. Tämä antaa tulevalle yrittäjälle oivan mahdollisuuden nostaa itsellensä sekä palkkaa että osinkotuottoa. Korjaamopalveluista tulee noin 40 % liikevaihdosta, rengashotellista 10 % ja loput, noin puolet, pesulasta....

Katso lisätiedot