Halutaan myydä
Rakenna oma lumilinna Lapin sydämeen!

Hintapyyntö 65 000
Toimiala Matkailu- ja ohjelmapalvelu
Sijainti Lappi
Henkilöluku 1-2
Tarjoamme valmiin konseptin oman lumilinnasi rakentamiseen, paikasta riippumatta. Myymme kaiken, mitä tarvitset jatkaaksesi olemassa olevaa toimintaamme. Kyselyitä meille on jo tullut tulevaa talvikautta koskien, niin matkanjärjestäjiltä kuin myös yksityishenkilöiltä ympäri Eurooppaa, jotka ovat nälkäisiä matkustelemaan jälleen.

Jos pohdit oma yrityksen aloittamista, Snowlounge tarjoaa siihen erinomaiset mahdollisuudet. Sijainnin vaihto on mahdollista ja siihen tarvitaan vain n.2-3 rekkalastia. Tällä hetkellä laitteet ovat varastoituna Sallassa. Mikäli olet kiinnostunut tulevana talvikaudella jatkaa toimintaa Sallatunturissa, meillä on valmiina rakennussuunnitelmat sinulle. Myös laitteet ovat valmiina paikan päällä, kiinnostuneiden tulevien asiakkaiden lisäksi.

Snowlounge on yksityisomisteinen yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2017. Talvikaudella 19-20 rakensimme 8 iglua ja käytimme enemmän kuin 400 kuutiota jäätä. Rakennelmiin kuului myös jääbaari, jääravintola, hääkappeli, jäägalleria sekä makuuhuoneita.

Paketti sisältää:
- Lumirakennusmuottin (pallo) 8m sekä 5m ml. ankkuritarvikkeet sekä puhallin
- Käytävä- sekä ovimuotti ml. vesivaneri ulkorungolle
- Kaapelit sekä paljon LED- valoja
- Ovet sekä eteisrakennukset
- Kontti keittiö jossa jääkaappi, pakastin, kaasuliesi ja työtila. (Sis. myös jäälasimuodot, kaakao kone, astiat sekä ruoanlaittovälineet)
- Hotellihuoneiden
- 6m merikontti varastotilana
- Jäännostoteline sekä saha
- Paljon työvälineitä
- Facebook- ja Instagram tilit
- Hakukoneoptimoidut nettisivut

Lisäksi opastamme rakentamaan ensimmäisenä talvenasi!

Sinun tarvitsee vain vuokrata traktori lumenpuhaltimella rakennusvaiheessa. Lunta saa esimerkiksi vieressä sijaitsevalta laskettelukeskukselta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.