Halutaan myydä
Myydään sisustustuotteiden verkkokauppa

Hintapyyntö 20 000
Liikevaihto 100000
Toimiala Maahantuonti
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1-4
Myydään sisustustuotteiden liiketoiminta, verkkokauppa ja varasto.

Toimintaa on ollut vuodesta 2014, liikevaihto vuosittain n. 100 000€, tuotteissa hyvä kate. Tuotteisiin on yksinoikeus myydä Suomeen ja Ruotsiin. Tavarantoimittajiin on erinomaiset välit ja tukea saatavilla heiltä.
Varasto ja logistiikka on ulkoistettu, ei tarvetta omille liiketiloille.

Kauppaan kuuluu domainit, verkkokauppa, Facebook, Instagram, LinkedIn ja Pinterest sekä Mailchimp-tilit, varasto ja asiakasrekisterit. Varaston arvo myynti-ilmoituksen kirjoitushetkellä n. 5000€.

Asiakaskunta koostuu pääosin yritys- ja julkisen puolen asiakkaista. Myyntiä on koko Suomen ja Ruotsin alueelle, keskittyen kasvukeskuksiin ja pääkaupunkiseuduille. Liiketoimintaa voi kuitenkin harjoittaa mistä tahansa. Jälleenmyyntiverkostona rautakauppoja, yhteistyökumppaneina sisustussuunnittelijoita ja AV-asentajia.

Uudelle jatkajalle annetaan koulutus ja avustetaan tuotetietoudessa, myynnissä ja markkinoinnissa. Jatkajalle näytetään miten liiketoimintaa on tähän asti pyöritetty sekä matkan varrella opitut hyvät myynnin- ja asiakssuhteiden edistämistavat. Liiketoiminnan voi integroida jo valmiiseen toimintaan ja nauttia synergia-eduista tai vakiintuneisuuden ja automatisoinnin ansiosta liiketoiminta sopii myös aloittavalle kasvuhaluiselle verkkokauppiaalle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.