Halutaan myydä
Hypoxi-yrittäjäksi valmiiseen konseptiin Helsingin keskustaan

Hintapyyntö 65 000
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myytävänä v. 2010 alkaen toiminut Hypoxi-studion liiketoiminta paraatipaikalla Helsingin ydinkeskustassa, hyvät kulkuyhteydet ja asiakasvirta koostuu ympäri pääkaupunkiseutua.
Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi-kalusto tarvikkeineen (sis. 4 laitetta) sekä n. 2500 asiakkaan asiakasrekisteri, yritys toimii vuokratiloissa. Hypoxi-maahantuoja kouluttaa uuden yrittäjän liiketoimintaan, Hypoxi-konseptiin ja päivittäiseen asiakastyöhön sekä huollattaa laitteet, jolloin uusi omistaja saa laitteisiin takuun. Myös entinen alusta asti Hypoxi-liiketoiminnassa mukana ollut nykyinen omistaja on käytettävissä siirtymävaiheen ajan mentorina, jonka jälkeen liiketoiminnan tukena toimii Hypoxi-maahantuoja sekä muu tiivis Hypoxi-yrittäjäverkosto.

Hypoxi-menetelmä on pitkään maailmanlaajuisilla markkinoilla toiminut patentoitu ei-invasiivinen ja luonnollinen menetelmä tehokkaaseen ja kohdennettuun rasvanpolttoon, ihonkiinteytykseen sekä kuntoutukseen. Hypoxilla on oma vakiintunut asiakaskuntansa sekä ei-invasiiviset menetelmät kehonmuokkaukseen kasvattavat edelleenkin suosiotaan. Maksuvälineinä studiolla käyvät pankki- ja luottokorttien lisäksi myös liikuntasetelit - ja kortit, jotka kasvattavat asiakassegmenttiä entisestään.

Kulurakenne yrityksessä erittäin kohtuullinen suhteellistettuna liikepaikkaan Helsingin ydinkeskustassa. Loistava mahdollisuus hyviin tuottoihin sekä kasvattaa liiketoimintaa entisestään aktiivisen markkinoinnin ja yhteistyömahdollisuuksien kautta, asiakaskunnan laajentaminen urheiluseuroihin ja muihin samankaltaisiin ryhmiin myös mahdollista.

https://www.hypoxi.fi

https://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/

https://www.hypoxi.fi/hypoxi-yrittajyys/

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Heidi Savolin-Aarva
info.aleksi(at)hypoxi.fi tai puhelimitse 040-5639112


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.