Halutaan myydä
Myydään PT-palveluja tarjoavan yrityksen liiketoiminta

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto n. 30 000
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Keski-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Yritys on perustettu vuonna 2019 ja liiketoiminta pyörii yrittäjän omalla työpanoksella.

Yrityksen liiketoiminnan punaisena lankana on tarjota hyvinvointi- ja pt-valmennusta huomioiden ihminen kokonaisuutena. Valmennuksen lähtökohtana on itse toiminta ja sen jälkeen tavoitteet. Yrittäjä uskoo, että tämä ajatusmalli on tulevaisuuden suunta ja osaltaan erottaa muista saman alan toimijoista. Yksityinen terveydenhuolto on menossa enemmän ennaltaehkäisevään malliin, jota myynnissä oleva liiketoiminta tukee.

Yrittäjä on laatinut erilaisia perus- ja erikoisohjelmia valmennuksen tueksi. Näitä ovat mm: useita kuntosaliohjelmia, ravitsemusohjelmat, rentoutuksen nauhoita, mindfullnes / mentaali-ohjelma, hyvinvointiluentoja sekä liikuntaan, juoksuun ja uintiin liittyvät ohjelmat. Pioneerityönä on mm. Complete wellness program.

Yrityksellä on Facebook sivut, joilla 280 aktiivista seuraajaa. Lisäksi myös asiakasrekisteri, domain ja mainos- ja markkinointimateriaalia.

Liiketoimintaa on harjoitettu lähinnä Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Valmennuksia on myös etäyhteyksien välityksellä, joten liiketoiminta ei välttämättä ole paikkakuntasidonnaista.

Yrittäjällä on laaja alaan liittyvä ajantasainen koulutus. Mahdollista on siis jatkaa työntekijänä uuden omistajan palveluksessa ja näin varmistaa liiketoiminnan sujuvan siirtymisen sekä tietotaidon säilymisen.

Otathan yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.