Halutaan myydä
Myydään kuntokeskus

Hintapyyntö 50 000
Liikevaihto 120000 - 140000
Toimiala Kuntosalit ja muut liikunta-alan yritykset
Sijainti Kanta-Häme
Henkilöluku 1-2
Myydään n. 360 m2 kuntokeskuksen liiketoiminta Riihimäellä.

Sali on ollut toiminnassa kolme vuotta ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Monipuoliset markkinointityökalut käytössä ja hyvä näkyvyys esim. Googlessa ja Facebookissa. Käytössä on sähköinen kulunvalvonta-, verkkokauppa- ja tuntivarausjärjestelmä, joten toiminnanohjaus on helppoa.

Painotus on kuntosalissa, mutta tarjolla on myös ryhmäliikuntatunnit, sekä monipuolisesti erilaisia valmennuksia personal trainer –ammatilaisten ohjaamana.

Vuokratilat ovat remontoitu liikuntakäyttöön vuonna 2017, ja ilmastointi on muutettu vastaaman käyttötarvetta. Käytössä on koneellinen viilennys.

Sali on työllistänyt omistajia, sekä lisäksi osa-aikaisia työntekijöitä ja yksilöohjaajia. Salin on mahdollista työllistää kokoaikaisesti 1-2 henkilöä.

Kuntokeskukseen kuuluu:

1. Monipuolinen kuntosali 250 m2, jossa cardio –alueella juoksumatot, kuntopyörät ja soutulaite alkulämmittelyyn, kattava valikoima painopakkalaitteita, Käsipainot kahdessa pisteessä, vapaapainoalue, sekä crosstraining-alue. Rajattu alue lapsiparkille, jossa tekemistä perheen pienimmille. Välipala-automaatti.

2. Ryhmäliikuntatila 40 m2, jossa on 4kpl spinning -pyöriä ja tarvittavat varusteet monipuoliseen ryhmäliikuntaan, sekä saadettävä tunnelmavalaistus. Tarjolla on koko Les Mills –virtual palvelun tarjonta ja ryhmäliikuntatunnit vapaasti valittavissa. Tilan voi varata omaan käyttöön.

3.Rentoutus- ja venyttelyhuone 15 m2, jossa on säädettävä tunnelmavalaistus, sekä hierontatuoli. Tilan voi varata omaan käyttöön. Tila on helppo muuttaa myös toiseen käyttötarkoitukseen.

4. 10 m2 lukittava valoisa tila, johon voi ottaa vuokralle vaikka fysioterapeutin tai hierojan.

5. Pukuhuoneet miehille ja naisille, joissa suihkut ja WC:t, sekä lukitavat kaapit.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.