Halutaan myydä
Kertakäyttöisten Medical tuotteiden valmistus ja myynti/vienti

Hintapyyntö 200 000
Toimiala Kumi- ja muovituotteiden valmistus
Sijainti Itä-Suomi
Henkilöluku 2-4
Myydään laajalti ympäri maailman kiinnostusta herättänyt medical puolen kertakäyttöinen tuote ip. oikeuksineen ja tuotantomuotteineen. Tuote saanut huomiota mm. edistysaskeleena medical puolella. Lyhentää hoito toimenpideaikaa jopa yli 30%. Parantaa työergonomiaa. Potilailla käyttäjätyytyväisyys yli 95% .
Tuote esitelty maailmalle ja kiinnostus markkinoinnista hyvä. Omat voimat ja varat viedä tuote markkinoille loppu. Korona bandemian vuoksi neuvottelut olleet vuoden seisahduksissa. Bandemian vaikutuksesta neuvottelujen jatkuminen epämääräisessä tulevaisuudessa.
Mahdollisuus ostaa myös koko yhtiö. Ja muitakin tuotteita tuotantovälineineen. Myös sijottamalla osaomistus yhtiöön mahdollinen. Sijoituksella maksettaisiin vieraspääoma pois, niin olisi mahdollista jatkaa siihen asti, että koronan vaikutukset lievenevät, ja olisi mahdollista päästä myös eri tukien piiriin.
Tuotteet valmiita markkinoitavaksi.
Tuotantomuotit mahdollistaa 20-30 miljoonan vuotuisen liikevaihdon. Jopa Suomen markkinoilla mahdollisuus lähes 5-10 miljoonan liikevaihtoon. Medical puolen tuotteilla erittäin hyvä katetuotto.
Jos kiinnostuit , niin ota yhteyttä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.