Halutaan myydä
Web-app / mobiili-app urheilujoukkueille lisäämään harrastajien omatoimista harjoittelua

Hintapyyntö 60 000
Toimiala Keksinnöt ja liikeideat
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myyn web-pohjaista palvelua, joka toimii sekä www-selaimessa, että mobiilisti. En myy yritystystäni vaan valmista pakettia ja liiketoimintaa, jonka voi ottaa oman yrityksensä alaisuuteen.

Sovellus on urheilujoukkueille tarkoitettu omatoimisen harjoittelun edistämissovellus. Se on koeajettu juniorijalkapallossa ja varsinkin Korona-aikana sen tarpeellisuus nousi todella esille. Sovelluksen avulla valmentajat voivat harjoituttaa joukkuetta ajasta ja paikasta riippumatta ja sen idea on tuoda harjoitteluun lisämotivaatio pelillistämisen avulla. Kerron lisää mielelläni, jos kiinnostusta löytyy.

Palvelun kannattavuus on hyvä ja sen vaatima työmäärä vähäinen. Asiakastyytyväisyys ja uskollisuus ovat olleet hyviä. Välitöntä tuotekehitystarvetta ei ole mutta mahdollisuuksia on rajattomasti. Myyntihenkiselle ihmiselle hyvä tilaisuus kasvattaa toimintaa merkittävästi, sillä asiakkaiksi kelpaavat käytännössä kaikki urheiluseurat koosta riippumatta.

Nettipalvelun omistus siirretään lähdekoodeineen ostajalle. Toimintaa tällä hetkellä pyörittävää yritystä ei myydä.

Myynnin syynä on palvelun kehittäjän keskittyminen pelikehitykseen


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.