Halutaan myydä
Tunnettu pitkään toiminut suomalainen puukalusteiden valmistaja ja myyjä etsii uutta omistajaa

Kohdenumero FK59653
Hintapyyntö 156 000
Liikevaihto 550 000
Toimiala Keittiö- ja saniteettitilojen kalusteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 4
Myydään Savossa hyvällä paikalla yli 15 vuotta toimineen omalla alallaan hyvin tunnetun yrityksen liiketoiminta ja liikeomaisuus tai vaihtoehtoisesti koko osakekanta. Menestyksekkäiden vuosien ansiosta yrityksellä on hyvä maine ja paljon asiakassuhteita, joiden pohjalta liiketoimintaa on hyvä kasvattaa ja kehittää edelleen. Yritys on myös tuotteistanut ja suojannut omat päätuotteensa omiksi tuotemerkeiksi.

Yrityksen tuotevalikoima kattaa mittatilauksena tehdyt uniikit keittiöt, saunat ja muutkin kodin kiintokalusteet (ml. lauteet, tasokalusteet, kalusteovien vaihdot, erilaiset tasot ja asennustyöt) sekä puusepän työt.

Remontti / uudiskohteen toteutus alkaa kalusteiden suunnittelusta, joka toteutetaan osaavasti 3D ohjelmistolla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämän jälkeen seuraa valmistusvaihe verstaalla sekä lopuksi itse asennus. Yleensä kaikki myyntiprojektit hoidetaan avaimet käteen periaatteella ilman välikäsiä. Asiakkaita ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin, jotka etsivät laadukkaita ja tyylikkäitä yksilöllisiä sisustusratkaisuja toimitettuna joustavalla ja luotettavalla palveluasenteella.

Yrittäjä on valmis auttamaan uutta omistajaa sovitun siirtymävaiheen ajan ja lisäksi yrityksen ammattitaitoinen henkilöstö mahdollistaa sujuvan aloituksen omistajanvaihdon yhteydessä.

Tässä mainio tilaisuus puukalusteiden valmistuksesta ja/tai myynnistä kiinnostuneelle uudelle yrittäjälle tai kasvuhaluiselle yritykselle.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Todella tuottava konepaja, jolla vahva markkina-asema ja iso potentiaali kasvaa

Yrityksellä on toimintaansa varten erinomainen kone- ja laitekanta sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö. Yrityksellä on vankka asema markkinoilla ja runsaasti pitkäaikaisia asiakkuuksia, joiden varaan toimintaa voidaan edelleen rakentaa. ...

Katso lisätiedot

Menestyvä, kunnossapitoon ja huoltoon erikoistunut konepaja

Merkittävien teollisuusasiakkaiden huoltoon ja mekaaniseen kunnosapitoon erikoistunut tilauskonepaja, joka valmistaa ja asentaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita. Yhtiöllä on omia tuotteita. Toiminta on keskittynyt suuriin ja asiakkaisiin, joiden kanssa on pääosin kirjalliset sopimukset....

Katso lisätiedot

Nyt myynnissä osa Sallan historiaa ja tulevaisuutta, Hotelli Takka-Valkea

Takka-Valkea on matkailuhotelli Sallassa, joka on ollut alusta saakka perustajiensa omistuksessa. Hotelli tarjoaa majoituksen lisäksi ohjelmapalveluita, Venäjän matkoja, tulkki-, viisumi- ja taxfree-palveluita, tilausruokailua ja erilaisia juhla- ja viihdepalveluja. Hotelli Takka-Valkeassa on 20 huonetta, joiden varustukseen kuuluu Wi-Fi, tv, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, hiustenkuivain, sauna, suihku ja parveke. Sallan ympäristössä on mahdollisuus harrastaa vuodenaikoihin liittyviä ...

Katso lisätiedot

Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus

Myynnissä on vierailukeskus, jossa voit pelata minigolfia sisätiloissa. 24-kaistainen keskus (16 Green Parkissa ja 8 Wild Wild West Salonissa) on Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus. Lisäksi keskuksessa on erillinen huone syntymäpäiville ja muille tapahtumille. Yritys sijaitsee uudessa ostoskeskuksessa Tallinnan keskustassa sataman välittömässä läheisyydessä. Tilojen kokonaispinta-ala on 542 m2, jonne mahtuu samanaikaisesti jopa 180 asiakasta....

Katso lisätiedot