Halutaan myydä
Myydään kauneushoitolan liiketoiminta

Hintapyyntö 9 500
Toimiala Kauneudenhoito
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myydään kauneushoitolan liiketoiminta lähellä Helsingin keskustaa.

Etsitkö valmista pakettia aloittaaksesi liiketoiminnan omassa kauneushoitolassasi? Onko toiveissasi kauniit ja siistit tilat sekä loistava sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella? Hyviä uutisia, tässä se on!

Elämänmuutoksesta johtuen tarjoan myyntiin 2016 perustetun kauneushoitolan liiketoimintani Helsingissä. Liiketila on kooltaan 45m2, sisältäen kynsi- ja meikkauspaikan, kaksi hoitohuonetta vesipisteillä, keittiön, tilavan WC:n ja pienen oleskelutilan. Hoitolaan mahtuu useampi tekijä samanaikaisesti. Huoneiden seinät on pystytetty liiketoiminnan alkaessa eli ne eivät ole kantavia seiniä. Tila on siis pienellä remontilla muokattavissa esim. kampaajalle sopivaksi.
Tällä hetkellä hoitolassa tehtäviä hoitoja ovat mm: ripsienpidennykset, kulmien ja ripsien värjäykset, microblading, geelikynnet, meikkaukset, sokeroinnit, kasvo- ja jalkahoidot sekä erilaiset kurssit ja koulutukset.

Meillä on sinulle kaikki valmiina:
- nettisivut ja domain, sosiaalisen median kanavat (Facebook, Instagram), Timma-ajanvarausjärjestelmä, logot, sähköposti
- tulostin, tietokone, työpuhelin
- kalusteet, laitteet (hampaiden valkaisuvalo, parafiinilämmitin, uv/led-uuni), lakisääteiset lukolliset vaatekaapit, moottorisoidut hoitopöydät, tuotteita hoitojen toteuttamiseen sekä asiakkaille myytäväksi
- asiakasrekisteri ja valmista, vakiintunutta asiakaskuntaa

Näiden lisäksi sinulla on myös halutessasi mahdollisuus saada ihana, luotettava ja ammattitaitoinen kollega vuokrapaikalla. Teemme myös läheistä yhteistyötä naapuriyrittäjien kanssa, joka on iso voimavara. Pääset heti aloittamaan ja kasvattamaan valmista liiketoimintaa. Perehdytän mielelläni sinut kauppojen jälkeen, jotta liiketoiminta lähtee liikkeelle mutkattomasti.

Omistajan vaihdos on mahdollista toteuttaa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Jos kiinnostus heräsi, niin ota rohkeasti yhteyttä! Pyytämällä saat minulta kuvia liiketilasta sekä tietoa vuokra- ym. kuluista. Olet myös tervetullut tutustumaan kauneushoitolaan. Tarjouksia otetaan vastaan, tärkeintä minulle on löytää rakkaalle hoitolalleni jatkaja, jonka sydän sykkii kauneusalalle!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.