Halutaan myydä
Myynnissä huonekaluteollisuuden koneet- ja laitteet!

Hintapyyntö 100 000
Liikevaihto 107 039
Taseen loppusumma 535 000
Toimiala Huonekaluteollisuus
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1

Yritys on valmistanut yli 30-vuoden ajan massiivihuonekaluja julkisiin tiloihin ja kotitalouksiin. Toiminta on hiipunut terveydentilan ja ikääntymisen vuoksi. Toimintaan on vaikuttanut myös huonekaluteollisuudessa vallitseva kova kilpailu.

Ensisijaisesti pyritään myymään pintakäsittelylinja yhtenä kokonaisuutena. Pintakäsittelylinjassa voidaan petsata, lakata, maalata erilaisia tuotteita. Linjalla voidaan ajaa vesi- ja liotinohenteisia tuotteita ja sen työleveys on 1300 mm. Lyhyetkin kappaleet menevät hyvin läpi, uunien tankojako on 50 mm. Linjassa on UNISANDER – harjahiomakone kahdella harjalla, GIARIDNA ruiskuautomaatti DUALTECH 401 DRY, KREMLIN 4+4 automaattiruiskua ja 1+1 pumppua, GIARDINA FLASH OFF – kuivausuuni 6 m, GIARDINA GP JET suutinpuhalluskuivausuuni 6+6 m, vapaa tila esim. UV-uunille, GIARDINA GP COOL JET suutinpuhallusjäähdytysuuni, CHILLER – kylmäkoje takaamaan kylmän jäähdytysilman. Linjan jälkeen kappaleet ovat pinottavissa – se ei ole yleensä näin lyhyillä linjoilla mahdollista; mutta tällä on ! Linja nähtävissä vielä toiminnassa.

Lisäksi myynnissä on myös muita maalaamon ja huonekalujen valmistukseen liittyviä koneita, trukkeja ja pakettiauto. Näiden hinta määräytyy tarjouksien perusteella. Koneluettelo on saatavissa salassapitosopimusta vastaan.

Myynnissä myös betonielementeistä rakennettu kiinteistö.  Kiinteistö voidaan myydä edellä mainittujen omaisuuserien kanssa joko yhdessä tai erikseen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.