Halutaan myydä
Luotettava ja kannattava auto-/konevuokraamo ja -myyntiliike

Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 100000
Toimiala Autovuokraamoja
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Nyt tarjolla edullisesti luottokelpoinen ja toimiva yritys osakeyhtiö Oulun Autot Oy.

Y-tunnus 2239422-3.

Tähän hintaan kalustolla yrityksen hintapyynti on 55000€ ja tuossa rahassa on laskettu pelkästään tiettyjen autojen ja kaluston arvoa eli yritykselle itsessään ei jää juuri hintaa. Kun myyt kaluston pois niin yritykselle ja osakeyhtiölle ei juuri hintaa jää tai sitten jatkat kaluston vuokraamista. Tarjouksia kuunnellaan ja kaikesta voidaan neuvotella.

Tässä on erinomainen tilaisuus autojen vuokraus, myynti- ja kuljetusalasta kiinnostuneelle yrittäjälle, sillä jo vuodesta 2008 Oulussa toiminut Oulun Autot Oy etsii uutta yrittäjää / jatkajaa yritystoiminnalle, jota yrityksen perustaja myy.

Oulun Autot Oy:lla on lisäksi TAKSIN liikennelupa.

Yritys sai juuri 50000€:n rahoitus luottolimiitin autokauppaa varten.

Tätäkin varten tarkistetaan yrityksen taustatiedot ja ne ovat kunnossa.

Kannattaa soittaa kysyä ja neuvotella! Hinta riippuu siitä mitä kauppaan kuuluu ja mitä juuri sillä hetkellä kalustossa on.

Yrityksellä ei ole pankki eikä verovelkaa.

Luottotiedot kunnossa ja rahoitusyhtiöiltä tulee luottoa heti jos sitä tarvitsee.

Vaihto myös johonkin mahdollinen osana kauppaa.

Kaikkea kalustoa ja yritys voidaan myydä myös osissa erikseen, jolloin tilanne muuttuu ja kalusto vaihtuu.

Yrityksen tämän hetkisen liiketoiminnan pääalueena on ollut pakettiautojen, pikkubussien henkilö ja matkailuautojen vuokraus sekä automyyntiäkin.

Lisäksi palveluihin kuuluu ammattimainen työkonevuokraus; asiakkaiden maatöihin on ollut vuokrattavana Bobcat 773 kuormaaja kuljetustarpeisiin uusi auton / koneenkuljetustraileri.

Kauppa käy autokauppapuolellakin hyvin, jos sitä haluaa tehdä ja kehittää lisää.

Yrityksellä on koenumero rekisterikilpiä käytössä 3 kpl.

Yrityksellä on myös rahoitus ja vakuutusoikeudet kaikkiin moottoriajoneuvoihin.

Autorahoitus yhteistyökumppaneita ovat Svea ja Sav rahoitus.Asiakkaana on ollut nimekkäitäkin bändejä ja soittajia matkan varrella sekä niiden levy-yhtiöitä.

Kaikkia ajoneuvoja yhteensä oli 2020 syksyllä noin 50kpl ja nyt on noin 15kpl,jotka kuuluvat kauppaan mukaan. Vuokrattavia pakettiautoja on ollut yhteensä 14 kpl, pikkubusseja 9 kpl ja 5 kpl matkailuautoja. Henkilöautoja vaihteleva määrä riippuen autojen myyntitilanteesta.

Yritys sijaitsee erittäin hyvällä ja näkyvällä liikepaikalla suoraan Kuusamontien varressa, jossa yritys voi myös jatkaa toimintaansa.

Yritystä myy yrityksen alkuperäinen omistaja / perustaja, jolle yritys on toiminut yli 12 vuotta omana elinkeinona.

Yrityksen liiketoiminta on kannattavaa ja tuottavaa. Yrityksen palveluiden kysyntä on vakiintunutta ja jatkuvaa. Uusi yrittäjä voi jatkaa yritystoimintaa saumattomasti heti ja kehittää sitä lisää kauppakirjojen solmimisen jälkeen, sillä tarjolla on valmis kokonaisuus.

Yritys on myynnissä kokonaisuutena, mutta myös autojen sekä liiketoimintojen osaostoista on mahdollista neuvotella. Myös tarjouksia otetaan vastaan.

Yrityksen liiketoiminta tuottaa ja pyörii taukoamatta edelleen vaikka yritys onkin myynnissä.

Omistaja on hoitanut kaikki yritystoimintaan liittyvät vastuut ja velvoitteet eli luottotiedot ja asiat ovat kunnossa!

Katsoa tarkempia kuvia sekä lisätietoja osoitteesta: www.oulunautot.com

Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Lari Rönn, puh.0405403050 / lari.ronn@gmail.com
Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.