Halutaan myydä
Myydään puutuotteita valmistavan yrityksen liiketoiminta tai tuotantokoneet

Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto n. 20 000 - 50 000
Toimiala Puutavaran ja puutuotteiden valmistus
Sijainti Keski-Suomi
Henkilöluku 1
Myydään puutuotteita valmistavan yrityksen liiketoiminta tai tuotantokoneet. Konekanta keskimäärin 10 vuotta vanhaa, toimintakuntoisia, ammattikäyttöön tarkoitettuja koneita; Säteissaha, Leveänauhasantaaja, pitkänauhasantaaja, Oiko-tasohöylä, Sirkkeli/alajyrsin, Talttaporakone, Pitkänreiänporakone, Vannesaha, Puusorvi, BigBoy-hiomakone, Reunajyrsin, Valikoima käsityökoneita: naulaimia, poria, hiomakoneita, jyrsimiä.
Yritys toimii n. 500 m2 tarkoituksenmukaisissa, edullisissa vuokratiloissa, joissa hyvä purunpoisto-järjestelmä sekä erillinen maalaamotila.
Yritys on tehnyt n. 20 vuoden aikana erilaisia alihankinta- ja tilaustöitä ympäri Suomea. Toiminta on myös poissiirrettävissä. Vuosiliikevaihto vaihdellut 20.000 -50.000 €. Tilapäistyövoimaa (kausittain) lukuun ottamatta yrittäjä on pääosin toiminut yksin. Tarvittaessa yrittäjä voi opastaa, sopimuksen mukaan, jatkajaa alkuun.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.